Ýnþallah sayýn deeplara68... Aydýnlatýcý bilgileriniz ve emekleriniz için çok teþekkür ederiz. Saglýcakla kalýn.
Ýnþallah sayýn deeplara68... Aydýnlatýcý bilgileriniz ve emekleriniz için çok teþekkür ederiz. Saglýcakla kalýn.
2020 yýlý için ( bu hýzla 2019 da olabilir) sermaye arttýrýmý yapýlmamýþ ( 40.000.000 sermaye= lot) haliyle TEMETTÜ BEKLENTÝSÝ (1.000 lot a 10.000-15.000 tl ) 10 -15 TL DÝR. ( not : bu da benim beklentim deðildir!...)
bütün bu acabalarýn cevap bulacaðý yýl 2017 dir.
fazla birþey yok deðil mi ? , ilk iþaret de zaten geldi ?????? 2016- 4 . çeyrek
onay ise 2017 ilk çeyrek , ne var ki mayýs ayýna![]()
Son düzenleme : deeplara68; 26-03-2017 saat: 22:08.
Bunlarý neden paylaþýyorum biliyormusunuz ?
iþ yaþantýmýzýn baþýnda 90 larýn baþlarýnda etrafýmýzda abilerimiz vardý, onlar bizlere yardýmcý olmadýlar, anlatmadýlar. Borsayý , yatýrým yapmayý ZOR YOLLARDAN öðrendik , tecrübe kazandýk, (yenen kazýklarýn bileþkesi ) , ama eskisi gibi arsa al- araba al - gibi yatýrýmlar öldü arsa neden öldü : çünki satýcýlar 5 hatta 10 yýl sonrasýnýn deðerini istiyor.
iþte artýk geriye gelecekle ilgili yatýrým kararýnda $ yüksek , altýn yüksek , arsa uçmuþ, ev fiyatlarý kopmuþ geriye BORSA ÞÝRKETLERE ORTAK OLMAK) kaldý. Onda da bizden büyükler gibi hýyarlýk yapmamaya ,anlatmaya çalýþýyoruz. Bir þeyi yazmadan önce 3-4 defa düþünüyor , sonrasýndaysa yazdýklarýmý da 2 defa deðiþtiriyorum , törpülüyorum.
sizlere 98 yýlýndaki bir abimizin anýsýný anlatayým; KOCAELÝ- FETHÝYE CAD- DEMÝR BANK ÜSTÜNDE DEMÝR YAT.
Tüpraþ da çalýþýyordu kardeþim ,91 de özelleþtirme için onlara 3 er lot verdiler -sus payý- arkadaþlarý sattý bizim ki ise tuttu hatta verilen temettülerle de aldý, 7 yýl sonra Emekli olurken emekli ikramiyesinden fazla oradan para aldý.
buradan ders çýkarýlmasý gereken yerin altý çizili .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BUDA TAM 40 DK. ÖNCE ELÝME ULAÞTI :
Ulusoy Elektrik A.Þ.
Ulusoy Elektrik, Eltel Networks ile imzaladýðý sözleþme kapsamýnda 50kVA ile 800kVA arasýnda deðiþen güçlerde 300 den fazla yaðlý tip daðýtým transformatörün sevkýyatýný gerçekleþtirdi. Avrupa normlarýna uygun olarak ekstra düþük kayýp oranlý üretilen daðýtým transformatörleri baþarý ile devreye alýndý.
800 kva Hermetik Yaðlý Güç Trafosu 15050 USD
630 kva Hermetik Yaðlý Güç Trafosu 12275 USD
400 kva Hermetik Yaðlý Güç Trafosu 8500 USD
250 kva Hermetik Yaðlý Güç Trafosu 6750 USD
160 kva Hermetik Yaðlý Güç Trafosu 5600 USD
bu anlaþmanýn önemi ELTEL avrupanýn büyüðü O ÝHALELERÝ ALIYOR MALI BÝZ VERÝYORUZ.
Son düzenleme : deeplara68; 27-03-2017 saat: 17:24.
Sayin deeplara deðerli bilgileriniz için teþekkür ediyorum ancak bende bý þey öðrenmek istiyorum.bu bilgileri nasýl elde ediyorsunuz bunu bende öðrenmek istiyorum. araþtýrmayý severim yardýmcý olursanýz sevinirim
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili deeplara, Allah nasip ederde görürsek eger 2017 sonu minimum hangi fiyat aralýklarýnda olmasýný bekliyorsunuz? Konjektörde genel olarak büyük bir sýkýntý olmazsa yani??
Yanlýþ anlamayýn ben yazarken ayný zamanda sizlerinde kendinize soru sormasýnýda bekliyorum,
kendinize sorun ,YIL 2020-2019 NEYSE 1 milyar $ veya daha fazla ciro yapan lot baþýna 10-15 tl. temettü veren þirketin fiyatý kaç tl. olmalýdýr ?
fiyat vermek ÞUAN HEM SUÇ ,HEM YASAKLANMA SEBEBÝ
ÖZELLÝKLE DE SÖYLÜYORUM ÝLK ÇEYREK , ÝLK ÇEYREK, ÝLK ÇEYREK ????????????
Yer Ýmleri