Dolayli halk arz gibi...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar bir pasta atarmýsýnýz
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Duymayan saðýr sultan kaldý . Gedik likidite saðlayýcý gedik in portföy ü aldý bile ilk çeyrek den sonra yabancý pusuda bekliyor vayy halimize . Elimizdeki lotlara sahip çýkalým . Hedef 2020 ... YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sevgili arkadaþlar bize kýsa yoldan zengin olmayý öðrettikleri için borsada da alalým 3 gün sonra zengin olalým beklentisi içerisindeyiz. Piyango bileti gibi çýksýn bir an da köþe olalým diye beklemekteyiz. Borsayý bir yatýrým aracý olarak görmemiz gerekmektedir. 10 yýl vade bile borsa için aslýnda az bir beklenti olmaktadýr. Þirket hissesi almak onun ortaðý olmak demektir. Güvendiðiniz inandýðýnýz bir firmaya ortak olarak onunla geleceði kurmak için yola çýktýðýnýz anlamýna gelmektedir. Ülkemiz borsasý genel anlamda kargaþaya açýk olmasýna raðmen seçtiðiniz þirketler saðlamsa eninde sonunda varmak istediðiniz yere ulaþýyorsunuz. Gelelim Ulusoy Elektriðe Ulusoy Elektrik çok inceleyip araþtýrarak ortaðý olduðum bir þirket arzdan sonra beklentilerimi karþýlamasa da geleceði çok parlak ve hedefimi aþacak bir yapýya sahiptir. Bu kanýya nereden vardýn derseniz þirketin her dönemde ki mali yapýsýný incelemenizi öneririm þirket borçsuz harçsýz fabrikalara ve borçsuz harçsýz yaptýðý yatýrýmlara sahiptir. Güçlü bilançosu bulunmaktadýr. Tek eksiði bazý dönemlerde ki karýnýn düþük olmasýdýr. Bu da normal durumdur çünkü genel küresel sorunlar ya da þirketin bazý dönemlerinde performansýnýn düþük olmasýna baðlýdýr. Bu durumlar da geçici durumlardýr. Þirket her aþamasýn da güzel yönetilmektedir böyle yönetildiði sürecede hedefleri aþacak yapýdadýr. Dikkat edersiniz ki her yýl karýn yarýsýný (fazlasýný istiyorum elbette) temettü olarak daðýtmalarý geleneksel bir hal almýþtýr. Bu da bir þirkete ortak olmak için en büyük artýlardan birisidir. Muhasebe oyunlarýyla karýný gizleyen ve kar yapsa da çok az kar payý daðýtan firmalarla dolu borsamýz da Ulusoy Elektriðin bu tavrý bile bu kaðýdý gözü kapalý almam gerektiðini bana yeniden doðrulamýþ oldu. Geçmiþ dönemler de anlýk olarak Ulusoy Elektrik'i eleþtirdim. Gelecekte de eksik ya da yanlýþ gördüðüm yönlerini eleþtireceðim yalnýz Ulusoy Elektrik hissesi portföyüm de var olmaya devam edecektir. Þirketin geleceðinden yapacaðý iþlerden ve mali yapýsýndan korkmuyor aksine güven duyuyorum. Þirket yöneticilerine güvenmek de ve onlarýn geleceðe bakýþýný beðeniyorum. Bu duygularla her durum da Ulusoy Elektriðin baþarýlý bir yol da ilerlediðini ve hedefleri aþan bir durum da olduðunu hissedar arkadaþlarla paylaþmýþ bulunmaktayým. Yazdýklarým beni baðlamaktadýr. YATIRIM ÖNERÝSÝ OLAMAZ!
ÝÞ -GEDÝK patron demek ,iþlevleri belli kapanýþta cepten -cebe gibi bir durum oldu gibi , bu methiyelerin altýný doldurmasý için ilk çeyrek önemli
sadece 2016 son çeyrek etkisiyle karlýlýðný artýrmadýðýný , artan karlýlýktaki devamýn süreceðini bize ipucu verecek ilk çeyrek bilançosu,bana o da yetmez 2 çeyrek de önemli, Enis-Said beyler elbette iyi hedefler beklettiler koymuþlar kendilerini herþey güzel görünüyor ,beni korkutanda bu herþeyin güzel görünmesi
demem odur ki temkinli iyimser olmakta fayda var
Yer Ýmleri