Sayýn deeplar bu iki mesajýnýzý ben birleþtirenedim yani siz satýþ olursa minimum 29maksimum 43 olur diyorsunuz ilk mesajýnýzda ama satýþýn olma ihtimalinin az olduðunu ve olacak olsa 23 tl'yi þimdiden görmesi gerektiðini mi söylüyorsunuz? Anlayamadým gerçekten cevap verirseniz sevinirim teþekkürler þimdiden
UNUTMAYIN HER KOYUN KENDÝ BACAÐINDAN ASILIR.Yazýlarýmýn tamamý SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Eaton 300 milyon dolarý patrolarýn elindeki 65 milyon hisse için teklif etti.oda 24 TL civarý yapar.70 milyon dolar halka açýk 15 milyon hisse için toplamý 370 milyon dolar.patronlar 34 TL isterse hisse baþý.bu 65 milyon patron hissesi için 5.5 TL dolar TL den.400 milyon dolar yapar. 92 milyon dolar 15 milyon halka açýk hisse için çaðrý masrafý toplamý 492 milyon dolar yapar.arada 122 milyon dolar fark var.eaton geçmiþ yýl ebitdasý 3800.milyon dolar net kär 2250 milyon dolar.122 milyon Dolar fark için alýþtan geri çekilir mi.tabiki bilemeyiz.
Son düzenleme : rizeli28; 04-01-2019 saat: 09:17.
Güzel rakamlar lakin patronun Kayserili olmasý altýn yumurtlayan tavuðu satmak istemeyeceðini düþündürüyor bana. Sýrf satýlacaðý için pozisyon alan veya pozisyon almak isteyen yatýrýmcýlar bence pozisyon almadan önce bu olasýlýðý göz ardý etmemeli. Þahsi düþüncem satýþýna odaklanmak yerine artan karý ve saðlam finanslarýnýn deðerlendirilip pozisyon alma kararý verilmesi. Saygýlarýmla
patron kendisi piyasaya çýktý satmak için.gelen anlaþýlan kabul görmeyen teklife karþýlýk,patronlarýn kabul edebileceði fiyat konusunda çalýþma yapýyoruz.patron satmayacaksa neyi tartýþýyoruz.
Fiyat konusunda yorumlarýmýnýzý merak ve ilgi ile takip ediyorum lakin ben patronun kendisinin satmak istediðini bilmiyordum hasbelkader gelen bir teklifi deðerlendiriyor diye düþünüyordum. Farklý bir noktaya da dikkat çekmek istemiþtim teþekkürler bilgilendirdiginiz için saygýlarýmla
Yer Ýmleri