arkadaþlar yüklü alýmlar neden seans sonu veya kapandiktan sonra oluyor tecr
arkadaþlar yüklü alýmlar neden seans sonu veya kapandiktan sonra oluyor tecr
tecrübeli arkadaþlara soruyorum
Bu hareketler çok önemli deðil arkadaþlar ... bilançoya odaklanmak lazým ...kâr geldikten sonra bu tür hareketler ilginizi bile çekmez..þu an fk 12 lerde gelecek karlar ile fk 6-7 bandýna kýsa vadede gelirse önü açýk ...bakalým patronlarýn aðzýndan damlayan bal gerçek bal mý yoksa þeker katýlmýþ sahte bal mý ?
ytd
Yýl 2014 Kasým.. Hisse fiyatý "12.80" ve arz eden þirket yetkilileri %30 iskontolu demiþlerdi. "$/2.00" O yýl yýllýk kar aþaðý yukarý bu kadardý. Sonra ne oldu hisse tepe taklak arz dan alan hala %20 zarar da ( $ ile endeks'i þimdilik kenara koyalým )... Tabii bu arada Gedik likidite saðlayýcý olarak atandý. Þimdi ayný þirket yetkilileri "2020" icin "1mlyr $//"2025" için "4/5 mlyr $" ciro dan bahsediyor. Bunu söyleyen kiþiler %30 iskontolu arz yaptýklarýný söyleyen kiþiler. Ilk çeyrek gorulmeden temkinli........!!!!!! YTD..
Aynen oyle acaba asagidan topladýklarýný kakalamak icin mi bu turden uçuk hedefler veriyorlar...6 yilda 10 misli ciro artisi icin bu sene 600 milyon ciro lazim ki hedeflerine ulassinlar...fasa fiso hedefler bu sene 300- 350 milyon ciro yapsinlar yerter..ufurukten teyyareler kolay mi 227 milyondan 3.6 milyar ciro...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : m.efe; 23-04-2017 saat: 13:15.
Neden 900k hisseyi 930 dan verdi kubilay efendi bende bunu merak ediyorum
Oðlun güder,hatun saðarsa koyun olur...Türk atasözü
Bekleyip göreceðiz hep beraber. Hepimiz gelecek ilk çeyrek bilançoya odaklanmýþ durumdayýz. Bizleri aydýnlatan paylaþýmlarda bulunan Sn Deeplara'nýn bahsettiði gibi;
Aralýk ayýnda faaliyete geçen ve tek bir satýþ haberi gelmeyen Endonezya,
Yine milyonlar dolarlýk dev trafo fabrikasindanda gelen sadece 2 adetlik satýþ haberi var.
Yukarda deðerli arkadaþlarýmýzýn bahsettiði büyük hedeflere ulaþmak þirketin vizyonudur.
Bunun olabilirligini anlayabilmek için zamana ihtiyaç vardýr.
Yurt içindeki önemli pazar hakimiyeti ve yurtdýþý fabrikalarý ve dünyanýn farklý kitalarindan farklý ülkelere yapýlan ihracat haberleri,
Önemli bir geliþimin ve hedefin minik adýmlarý olabilir.
Endonezya fabrikasýnda kaç kiþi çalýþmaktadýr ve hangi katma deðerli ürün üretilmektedir açýkçasý bilmiyorum.
Þu milyon dolarlýk dev trafo satýþý beni çok mutlu etti.
Acaba yýllýk kaç tane üretim kapasitesi vardýr?
Bilen varsa bilgilendirme amaçlý paylaþýrsa memnun olurum.
Üstüne koyarak büyüme potansiyeli olan ve hedeflerini belirlemiþ bir þirketin ortaklarýyýz.
Geçmiþte yaþananlar,pek çok arkadaþýmýzýn temkinli olmasýna neden olmaktadýr.
Haksizda deðiller.
Olurda bu hedeflere ulaþmasý durumunda 5 yada 10 yýlda uluse hangi seviyelerde olabilir?
Yarýsý bile gerçekleþse,büyük bir hareketin baþýnda olabiliriz. Bunu ancak bekleyerek görebiliriz.
Genel kurula katýlmýþ kimse yok aramýzda anlaþýldýðý kadarýyla. Olsaydý izlenimlerini aktarirdi sanýrým.
Hepimizin;
ULUSAL EGEMENLÝK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.![]()
Yeni fabrikqnin kapasitesi 6000 trafo senelik..ciro ise 30-40 milyon dolar ...ama bu sene bekelen satis 2500...adet...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri