Orge 10 oldu ama hala fk dusuk...elma ve armut gibi yani..bunu fk 12
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orge 10 oldu ama hala fk dusuk...elma ve armut gibi yani..bunu fk 12
Odasin seneye tam gaz garanti olan santrali var satisini 3-4 misli artiracak...elma armut yani...
Bunuki ise su an icin sadece laf...yanlis anlamayin yani gormek lazim ciro ve kar artisini...su am garanti bi sey varsa bilelim...
Bugünkü takasý verebilecek varmý teþekkürler
Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkýyat
Ulusoy Elektrik’in uzman mühendis kadrosu tarafýndan tüm tasarýmý ve üretimi gerçekleþtirilen orta gerilim baðlantý ekipmanlarý orta gerilim ihtiyaçlarýnda en çok tercih edilenler arasýnda yer alýyor.
Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkýyat Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkýyat Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkýyat Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkýyat Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkýyat Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkýyat
Elektriðin üretiminden son kullanýcýya ulaþýmýna kadar gerekli olan orta gerilim elektrik daðýtým ekipmanlarýnýn entegre üretimini gerçekleþtiren Ulusoy Elektrik, kalite bilinci ve müþteri memnuniyeti ilkesi ile Dünya markalarý arasýndaki konumunu her geçen gün güçlendirmektedir. 50'den fazla ülkede Türk teknolojisinin kullanýlmasýný saðlayan Ulusoy Elektrik Kosava’ya da 192 adet 24Kv HMH, 66 adet 24 Kv RMU, 45 adet sac köþk sevkiyatý gerçekleþtiriyor.
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Odaþ ýn geçmiþini bilmeden bugününe yorum yapmak yanýltýcý olur
Ben odaþ ýn sizden epeyce bir eski yatýrýmcýsý olarak ( yanlýþ anlaþýlmasýn yazý gecmisinize bakarak söylüyorum ) geçmiþte ne tür hareketler yaptýðýný bilirim Tahsisli sürecinde fiyatý 6 lardan 12 lere çekip sonra çin iþkencesi gibi 5 lere geri vermesi de var Þimdi bedelsiz sebebiyle primini yaptý fakat tekrar gözünü aþaðý dikerse hiç þaþýrmam Odaþ ýn en büyük sýkýntýsý emeklilik fonlarýnýn elindeki yüklü mal O dökülmeden daha git geli çok olur Tabi sonunu bekleyen için benim görüþüm mükemmel bir þirkettir
Ulusoy için de ayný görüþteyim Bekleyen için güzel Yoksa fiyat þu haliyle pahalý Sipariþ olmasý çok önemli ancak bunun kara yansýmasý daha önemli Önümüzdeki dönem birazda patronlarýn dürüstlüðü ve iyi niyetinin sorgulanacagi bir dönem olacaktýr bana göre Gedik i araya katýp fiyatý yükseltmek maharet deðil Onu isteyen her þirket yapar Önemli olan bir logo ve gibi saðlam bir þekilde mý yükselecek veya patronun operasyon kaðýdý mý olacak
Ben bu þirketi kendi gözümde çok güzel yerlere yakýþtýrdýðim için inþallah kaliteli bir þekilde saðlam adýmlarla ilerler
Saygýlarýmla
Burada yazdýklarým tamamen kendi senaryolarýmdýr YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR....
Siz odasi 150 mw donemiden bahsediyosunuz ben 500 mw...fark bu...su hareketi yapmis surdan dusmus burdan cikmisa bakmam gelecekteki kar bekelntisine göre yatýrým yaparim...her sirkete de bu gozle bakarim...faaliyet kari ole elde errigi fk ya ve gelecekteki fk ya bakarim...ulusoydaki tek sorun fk kaca düþecek...
Yer Ýmleri