.............................................
.............................................
Son düzenleme : nemaproblema; 12-07-2019 saat: 19:17.
.................................
Son düzenleme : nemaproblema; 12-07-2019 saat: 19:17.
Somut verileri, kendi kendinize dusunerek degsitiremezsiniz. Burayi bir suru Ky okuyor. Insanlari yaniltmayin.
Sirket borsaya aciklik haric %100 Eaton dir. GM dahil bir cok ust pozisyona kendi adamlari atandi.
Isminide Eaton olarak degistireceklerini daha once ilettiler.
Siz yanlýþ anladýnýz galiba.Þirket yönetimi deðiþti hatta 3 tanesi meslekdaþým.ÞirketÝn sahibi EATON.BÝZDE HALA ADI ULUSOY ELEKTRÝK OLAN ÇOK YAKINDAN ZÝYARET EDEREK ÝZLEDÝÐÝM SÝNCAN ORGANÝZE SANAYÝDEKÝ FABRÝKAYA ORTAGIZ.Yani yeni adý EATON TURKEY OLSUN.ORTAKLIÐIMIZ DÜNYA ÇAPINDAKÝ EATON ÞÝRKETÝNE DEÐÝLDE ONUN SATIN ALDIÐI KÜÇÜK BÝR ÞÝRKETE ORTAÐIZ.þAYET BU ÞÝRKETÝ EATONA DAHÝL EDERSE BÝZE KAÇ LOT EATON VERÝRLER ONU BÝLMEK ÞÝMDÝDEN ÇOK ZOR.
Bu nasil bakis acisi? Sayet vs diyorsunuz hala.
Hala eksik ve yanlis bilgi yaziyorsunuz
1) sincan fabrika haric biri endonezya olmak uzere 2 fabrika daha var. sadece gorebildiklerinizle sinirli kalmayin
2)Bakin bu sirket Eaton a zaten dahil oldu. Sayeti yok yani. Isminide degistirecekler, bunuda ilettiler. Kadrolar , yapi ve sistemleride 6 aylik program cercevisinde degismektedir. Sizinde bildiginiz uzere Gm ve Gmy seviyesi degisti bir kismi.
3) ulusoy ile eatonin soyle kucuk bir farki var . Eaton 170 ulkede satis agi olan 100.000 kisi calisan dunyanin en buyuk guc yonetim sirketlerinden biri. 21.6 m usd gibi kucuk bir yillik satis rakkami var. satilmadan onceki ulusoyun 270.000 kati.. yani hazir satis agi ve gucu var
o gordugunuz fabrikanin sanki biraz otesi var Eatonda ..
Birde bilmenizde fayda var . %40-50 arasi kapasite ile calisiyor o fabrikalar.
Bu dediklerinizin hepsini biliyorum.3 yýl önce aldým ben bu hisseyi.detaylara gerek yok.Temellide yeni trafo fabrikasý yatýrýmý,cezayir endenozya... bunlardan bahsetmedim.Eaton dünya devi bir þirket neredeyse.Tüm dostlarýma aldýrmaya çalýþtým uluse yi.Ancak eaton hissesi almadýk.eaton bizim þirketi aldý.Þirket daha güçlenecek.dünya pazarýna daha kolay ulaþacak..vs vs.Ama hala elimizde dev sermayeli eatonun hissesi yok.uluse EATONLA BÝRLEÞMEDÝ DAHA.eATON ORTAÐI OLMANIZ ÝÇÝN BÝRLEÞMESÝ GEREKÝR.%100 NÜ BÝLE ALSA ÞÝRKET BÝRLEÞMEDÝKÇE EATON ORTAÐI OLAMAYIZ.eaton bizim þirkete ULUSE ortak oldu.Tüm söylediðim bu.Sizi bilmem ama 26 yýldýr borsadayým...birazcýk bilgim var sanýyorum.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri