Güzel hareketler bunlar Uluse [emoji4]
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel hareketler bunlar Uluse [emoji4]
Dünya'nýn 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Þalt Ekpimaný Ulusoy Tarafýndan Üretildi
Dünya’nýn 8., Türkiye’nin ilk tünel açma makinesinin trafo ve orta gerilim þalt ekipmaný Ulusoy Elektrik tarafýndan üretilmiþtir.
Dünya'nýn 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Þalt Ekpimaný Ulusoy Tarafýndan Üretildi Dünya'nýn 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Þalt Ekpimaný Ulusoy Tarafýndan Üretildi Dünya'nýn 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Þalt Ekpimaný Ulusoy Tarafýndan Üretildi Dünya'nýn 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Þalt Ekpimaný Ulusoy Tarafýndan Üretildi Dünya'nýn 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Þalt Ekpimaný Ulusoy Tarafýndan Üretildi Dünya'nýn 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Þalt Ekpimaný Ulusoy Tarafýndan Üretildi
10 Mayýs Çarþamba günü Ulaþtýrma, Denizcilik ve Haberleþme Bakaný Sayýn Ahmet ARSLAN ile Ekonomi Bakaný Sayýn Nihat ZEYBEKÇÝ’nin de katýlýmý ile tanýtýmý yapýlan Türkiye’nin ilk tünel açma makinesi yerli sanayinin en önemli ürünlerinden birisidir. Trafo ve orta gerilim þalt ekipmaný Ulusoy Elektrik tarafýndan üretilen tünel makinesi 3,25 metre çapýnda, 92 metre boyunda, 175 ton aðýrlýðýnda ve 800 KVA gücündedir. Tanýtým toplantýsý esnasýnda Ulusoy Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Sayýn Sait ULUSOY'a projeye olan katkýlarýndan dolayý Ekonomi Bakaný Sayýn Nihat ZEYBEKÇÝ tarafýndan teþekkür plaketi takdim edilmiþtir.
Yerli sanayi ve yerli teknolojinin ülkemizdeki önemli temsilcisi olan Ulusoy Elektrik de bu önemli projenin içerisinde yer almanýn gururunu yaþamaktadýr. . Dünya’nýn ve Türkiye’nin önemli projelerinin orta gerilim þalt ekipmanlarýnýn üretimini gerçekleþtiren Ulusoy Elektrik %100 mühendislik ve Ar-Ge desteði, satýþ sonrasý hizmetleri ve kalite bilinci ile tercih edilmektedir.
![]()
Burada yazdýklarým tamamen kendi senaryolarýmdýr YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR....
Beraat kandiliniz mübarek olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tesekkurler.
Kapanis iyi. Belirli seviyelerin altina salmiyorlar kagidi. Insallah 10.50-10.90 araligi yeni dibimiz olur. Ortaklara selamlar...
Herkese iyi akþamlar , arkadaþlarýn isteði üzerine fýrsat buldukça yazmaya çalýþacaðým.yukarýda 22.02.2017 tarihli paylaþým var sonrasýnda 2 olay oldu ve bizlerin bilanço beklentileri deðiþti :
1-Enis beyin açýklamalarý varken yinede acaba diyerek vermezken VOLKAN ÖZSÖKMEN yönetime katýldý , peþi sýra da açýklamalarý geldi, ardýndan enerji haber e demeç veren enis bey ( burada önemli olan þu piyasanýn oyuncularý sizi yanlýþ yada uçuk bir düþüncenizde tefe koyarlar feci þekilde dalga geçerler , dýþarý çýkamazsýnýz ) ayný hedefleri tekrarladý iþte o zaman bu paylaþým deðeri kazanmaya baþladý.
2- ENDONEZYA FABRÝKASI sipariþ karþýlamaya baþladý, CEZAYÝR BETON KÖÞK TRAFO FAB. komple yenilendi ve donatýldý.
3- Yurtdýþýndan sipariþler bir anda çoðalmaya baþlarken yeni ÜRÜNLER GAMI satýþa sunuldu.
yurt dýþý sipariþlerindeyse can alýcý olan ÜRDÜN dü haberi hatýrlayýn :
Ürdün Elektrik Daðýtým Ýdaresi (EDCO)'ne 1500'e yakýn daðýtým transformatörü ve 200'e yakýn orta gerilim metal clad hücre sevkiyatý gerçekleþtirecek.
dagýtým 8 kýsaca)trf. adeti ortalama 20.000 tl.dir 1.500*20.000 = 30.000.000 tl. 200 * ortalama fiyatý 12.000 tl = 2.400.000
kýsacasý kdv dahil 35-37.000.000 tl. lik sipariþ. bakýn KUZEY AFRÝKA-ÝSPANYA-FÝNLANDÝYA-FRANSA-IRAK vs. vs. demiyorum daha
burada sorun þudur sipariþin teslim TARÝHÝ !
ilginç mesela dagýtým þirketlerine yurtiçi OCAK AYINDAN BERÝ DEV MOBÝL TRAFOLAR satýlýyor 1 haber bile bu konuda yok ?...
belirsizlik bununlada bitmiyor daha 2 gün öncesinin haberi olan TÜNEL KAZICI haberi araþtýrýn 1 kazýcýda ÖZEL YAPIM RMU 10 ADET TRAFO KULLANILIYOR, SADECE O DA YETMÝYOR DESTEK OLARAK YAKINA MOBÝL TRAFO DA GEREKÝYOR.Ankara metrosunu mesala bizim çok iþ yaptýðýmýz GÜRÝÞ yapýyor.
Bu haberler bizim bilanço beklentimizi 8.500.000 kar dan 10-20 arasýna kadar çekti. yýllýkdaysa 70-120 arasýna götürdü, ilginç olaný zemin kar rakamý olan 70.000.000 u rahatlýkla geçeceðine inanýyorum. o da yýllýk cironun 350.000.000 tl yi bulmasý demek açýkcasý kademeli yükseliþle çok hatta çok rahat geçeceðine inanýyorum.
herkese saygýlar ve bol kazançlar diliyorum.
buradaki paylaþým benim þahsi görüþlerimdir, kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Teþekkür emeðine ellerine saðlýk
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri