KONUSUNDA TEKEL VE STRATEJÝK önemi olan ULUSE burdan kendine iyi bir iþ çýkaracaðýný tahmin ediyorum
KONUSUNDA TEKEL VE STRATEJÝK önemi olan ULUSE burdan kendine iyi bir iþ çýkaracaðýný tahmin ediyorum
ESKÝ NÝC leri (ENÝGMA -SALTUK-DEEPLARA68-olan arkadaþlar,eðer yeni isimle gelecek olursanýz kendinizi tanýtýn)
BU ARADA BÝR HATIRLATMA
GEÇÝCÝ BEYANNAMEDE KONSOLÝDE OLMAYAN NET KAR - 39.538.676,62
KONSOLÝDE KAR 13 MART SON GÜN
BEKLENTÝM 42.000 000 - 45.000 000 ARASI ( 2015 KARININ 3 KATININ ÜSTÜNE ÇIKABÝLÝR KONSOLÝDE KAR )
özeti : SÜPER..
08-04-2017 GENEL KURUL
Endonezya Devlet Elektrik Þirketi (PLN) tarafýndan elektrik üretiminin artýrýlmasý ve daðýtým þebekesinin geniþletilmesi amacýyla 2016 da 6 milyar dolarlýk yatýrým yapýlmasý planlanmaktadýr.
PLN den yapýlan açýklamaya göre; 2019 yýlý sonunda 35.000 megawatt artýrýlmasý planlanan elektrik üretim kapasitesine 2016 da 10.000 megawatt eklenmesi, daðýtým þebekesinin ise 2016 yýlýnda 9.000 km artýrýlmasý ön görülmektedir.
Bu kapsamda birçok elektrik üretim santralinin yapýlmasýnýn hedeflendiði Endonezya da, finansmanýn üçte birinin yerel kaynaklardan karþýlanmasý öngörülürken, geri kalanýn uluslararasý fonlardan ve kredilerden saðlanmasý planlanmaktadýr.
Bahse konu yatýrýmlar çerçevesinde, Asya Kalkýnma Bankasý Endonezya'ya önümüzdeki 5 yýl içerisinde 600 milyon dolar vermeyi taahhüt ederken, söz konusu kredinin yüzde 20 lik ilk kýsmý PLN n in Sumatra Daðýtým Þebekesi projesinde kullanýlmak üzere aktarýlmýþtýr.
ENDONEZYA yurt dýþýnýn ÖZELLÝKLE ASYA VE GÜNEY AMERÝKA ÝÇÝN MERKEZ ÜSSÜ OLACAKDIR.
ENDONEZYA ve RUSYA FED. hariç 4 kýtada 50 den fazla ülkeye ihracat yapýyorlar. rusyada ve endonezya da satýþ bayileri açýldý gerekli izinler ve yerel normlara uygunluk belgeleri alýndý. BURADA TÜRKÝ CUM. de devreye girmesi hiç þaþýrtmaz.
ben YURT ÝÇÝ NÝN YURT DIÞI ÝLE ÖNÜMÜZDEKÝ 3 YILDA EÞÝTLENECEÐÝNÝ ZANNETMÝYORUM,sebebiyse devletimizin 18.000.000.000 tl. lik enerji ve alt yapý yatýrým kararý almasýdýr.. AMA ONDAN SONRA ÝÞTE EÞÝTLENECEKDÝR. TABÝ CÝROLAR RAKÝPLERÝ ÝLE EÞDEÐER OLMASA BÝLE 5 YILA KALMAZ- BU GÜNKÜ SATIÞLARIN TOPLAMI KAR RAKAMI OLACAKDIR.
ÜLKEMÝZDE BU ÞEKÝLDE BÜYÜYEN , TEKNOLOJÝYE YATIRIM YAPAN KAÇ ÞÝRKET VAR VE BUNLARIN KAÇI HALKA AÇIK
ASELSAN- VESTEL -ARÇELÝK - ULUSE-KAREL BORSAMIZDA ÝÞLEM GÖREN ÝLK AKLIMA GELENLER BUNLAR , ÜRETTÝÐÝ MALLARDA KATMA DEÐERÝ EN YÜKSEK OLAN- GELÝÞENLER .
SÝZLERÝN DÜÞÜNCELERÝ FARKLI OLABÝLÝR. ULUSE KENDÝ STATÜSÜNDE BÝLE BORSAMIZDA TEK, ARGE VE BÜYÜME HIZIYLADA ÜLKEMÝZDE TEK.
ÖNÜMÜZDEKÝ KONSALÝDE BÝLANÇODA ENDONEZYA FAB. BAYÝLÝKLER VE ARGE MERKEZÝ DE DEFTER TOPLAM VARLIKLARA EKLENÝRSE DEFTER DEÐERÝDE SIÇRAMA YAPACAKDIR.YENÝDEN DEÐERÝLENDÝRME YAPILIRSA FABRÝKA VE MAKÝNELERDE $ BAZINDA % 100 DEÐER ARTIÞI YAZMALIDIR. EÐER BU DA YAPILIRSA PÝYASA DEÐERÝ DEFTER DEÐERÝNÝN ALTINDA KALIR .
Yurt içinin 3 yýlda milyar tl lik cirolara çýkmasýný bekliyorum.eger bölünme olmazsa 3 yýla nakit temettü de 2-3 tl. Gibi rakamlar bekliyorum.
ESAS CANIMI SIKAN NEDÝR BÝLÝYORMUSUNUZ adamlar haber alma kaynaklarýmý kuruttular. kendi sitelerini bile susturdular, çýt yok.
tahminim bomba gibi bir süprizle karþýlaþabilir tahtamýz bile bir kaç gün kapalý kalabilir.
bu arada GEDÝK E VERÝLEN iþyapma parasý ne kadar biliyormusunuz ? 0
daha önce 7 den toplanýlan mallar 7.30 a yazýlýr oradanda tek tuþ devredilirdi, alýþla satýþ arasýndaki fark ücretti. þimdi o da yok, peki ne var elde hisse ve serbest hareket hakký var. temettü normalden yüksek olursa þaþýrmayýn !
Yahu ben eski e mail ve NÝC ile kayýt olmaða çalýkþtým sürekli hata verdi,NÝC i e maili deðiþtirdim hemen onay verdi ,mecburen deðiþtik yoksa yeni isim merakýndan deðil![]()
Nasýl durum
Rumuzunuzun Türkçe olmasý daha güzel olmuþ diðer arkadaþlardan da bu özveriyi bekliyorum açýkcasý çünkü biz kendimizi baþkasýnýn dilinde tanýmlýyoruz bu da özenti oluyor saygýlar.
Yer Ýmleri