Malesef artýk kimse alsat grafik atma oldu
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef artýk kimse alsat grafik atma oldu
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tek satýcý iþ yatýrým ayýn 9 ile 16 arasý 89 bin lot eksi gedik 16 bin lot artý bugünde zaten tahtayý kýran iþ yatýrým oldu zaten iþ yatýrým müdale etmese tahta þu ana 11.50 rahat görmüþtü bakalým yarýnda iþ yatýrýmýn baskýsý sürecek mi sürerse 11 leri gösterebilir inatla 11.20 kapadý iþ yatýrým geleceði bu kadar parlak bir þirkette bu hareketlere ne gerek var aklýmýz ermez su akar yolunu bulur benim hedefim buralardan çok yukarý ama hayýrlýsý tabi y.t.d
https://i.hizliresim.com/ALW92Q.png
https://i.hizliresim.com/P0ZOn9.png
gerçekte baktýðýnýzda karþýnýza þu çýkar ; iþyat patron emir vermedikçe ( virman ) satýþ yapmaz ! satan küçük yatýrýmcý.
teb+ deuch+citi = yabancý görünümlü patron, gedik i söylemiyorum bile. daha baþka 3 aracý kurum daha iþyat. emri ile hareket ediyor( dikkatinizi çeksin gedik demiyorum) YUKARIDA SON 14 GÜN (2 HAFTA) TAKASI MEVCUT AYNI ZAMANINDA GRAFÝK
Eski haber fakat detaylar, detayla önemli ,sebebi fiyat katoloðunu paylaþmýþtým.
Avrupa nýn ÖnemlÝ ProjelerÝnde Ulusoy ElektrÝk Trafolarý TercÝh EdÝlÝyor
Fransa da kurulumu yapýlacak ve 23.000 hanenin elektrik ihtiyacýný karþýlayacak 134.000 MW/h enerji üretmesi beklenen dev güneþ enerjisi santralinin daðýtým trafosu anlaþmasý Ulusoy Elektrik ile yapýldý. Ulusoy Elektrik faaliyetlerinin tüm aþamalarýnda benimsemiþ olduðu kalite ve sürdürülebilir müþteri memnuniyeti ilkesi ile önemli enerji santrali ve elektrik altyapý yenileme projelerinin tercihi oluyor. Fransa da kurulacak olan toplam 106.5 MW kapasiteye sahip güneþ enerjisi santrali projesi için de Ulusoy Elektrik, 1100 kVA ve 2200 kVA güçlerinde yaðlý tip trafo sevkiyatý gerçekleþtirecek. Ulusoy Elektrik in yeni ürünü kuru tip trafo ve yaðlý tip trafolar pazara hýzlý bir giriþ yaparak ve düþük kayýp oranlarý ve Eco-Desing normlarýna uygun üretimi ile özellikle Avrupa pazarýnda en çok tercih edilenler arasýndaki yerini almýþtýr. Geçtiðimiz aylarda uluslararasý test süreçlerini de tamamlayan yaðlý tip trafolar uluslararasý platformda kabul edilirliði ve geçerliliði yüksek olan Kema Hollanda Tip Test Laboratuvarýnda test edilerek kýsa devre performans testini geçmiþ ve tip test sertifikasýný almaya hak kazanmýþtýr.
bir süre müsade istiyorum ,herkese bol kazançlar diliyorum, müsadenizle
Son düzenleme : deeplara68; 17-05-2017 saat: 09:56.
Arkadaþlar , bu þekilde olan sorularý , özelden sorduðunuzda eksiksiz olarak cevapladým ama buradan yazmanýn doðru olduðuna inanmýyorum.
BAKIN ULUSOYLAR BÝZLERE SESLENÝYOR
Ulusoy Elektrik olarak ihracat yolculuðumuza 2008 yýlý itibari ile baþladýk. Bu bizim için çok büyük ve önemli bir baþlangýçtý, çünkü ülkemiz sýnýrlarýnda yapabileceðimizin çoðunu yaptýðýmýzý düþünerek uluslararasý arenaya açýlýp Dünya devleri ile rekabete baþladýk. Kurum vizyonumuzu da bu bakýþ açýmýz ile belirledik. Kendi sektörümüzde Dünya daki ilk beþ firmadan birisi olmayý hedefliyor, tüm faaliyetlerimizi bu hedef doðrultusunda gerçekleþtiriyoruz.
Bu bakýþ açýmýz ile Dünya nýn en iyi kalite yönetim sistemi standardý olan ISO 9001-2015 ve uluslararasý bilinirliðe sahip çevre yönetim sistemi standardý ISO 14001-2015 belgelerinin yeni versiyonunun þartlarýný yerine getirerek saygýn sertifikalandýrma kurumu Bureau Veritas tan alan sektörümüzdeki ilk firma Türkiye de de ilk 50 firmadan birisi olmanýn gururunu yaþýyoruz. Ülke ekonomimizin geliþimi için ihracatýn ne kadar önemli bir role sahip olduðunu biliyoruz. Fakat bu noktada da ileri teknoloji ürünlerinin ihracatý öne çýkýyor. Ülkemizin kalkýnabilmesi için yurtdýþýna ham maddenin yaný sýra bilim ve teknoloji satmamýz gerekiyor. Bu nedenle
Ulusoy Elektrik olarak ihracat rakamlarý içerisindeki payýmýzýn önemli bir deðeri olduðunu düþünüyorum. Bugüne kadar 60.000 e yakýn orta gerilim hücre ihracatý gerçekleþtirdik ve her bir hücremiz en az 700 parçadan oluþan bir teknoloji Bugün ülkemizin imalat sanayi ihracatý içerisinde yüksek teknolojili ürünlerin payý sadece %2,7 .Bize düþen bu oraný daha yukarýlara çekmek. Bütün enerjimiz ile yerli teknolojimizin yurtdýþýndaki kullanýmýný arttýrmak için çalýþýyoruz.
Ýhracata ilk baþladýðýmýz yýllarda sadece bir iki ülkede Ulusoy markasý yer alýyorken bugün 4 kýtada 50 den fazla ülkede Ulusoy ürünlerinin kullanýlmasýný saðladýk. Önümüzdeki yýllarda daha fazla ülkeye yayýlmasýný saðlamak için tümaltyapý çalýþmalarýmýz devam ediyor.
ULUSOYLARIN EN SEVDÝÐÝM TARAFI NEDÝR BÝLÝYORMUSUNUZ ? ÇOK AZ CEK CAK KULLANIYORLAR.
çok ilginç hareketler ama eninde sonunda ederini bulacaktýr
ULUSOY ELEKTRÝK 'in 2017 yýlý satýþ ve sipariþ KAP a bildirdiði bildirimler.
1-20.04.2017 tarihinde þirketimiz ile Birleþmiþ Milletler Kalkýnma Programý (UNDP) arasýnda, iki adet 33/11 kV 25 MVA mobil trafo merkezi satýþ sözleþmesi yapýlmýþtýr.Toplam sözleþme bedeli 1.840.000 USD olup, ürünler 5 ay içerisinde teslim edilecektir.Mobil merkezler UNDP'nin Irak'ta gerçekleþtirdiði bir proje kapsamýnda kullanýlacaktýr.
2-Þirketimiz ile Yeþilýrmak Elektrik Daðýtým A.Þ. arasýnda 27.04.2017 tarihinde, KDV hariç 18.600.000 TL tutarýnda trafo merkezi, hücre ve transformatör alýmý sözleþmesi imzalanmýþtýr.Sözleþme kapsamýndaki ürünler 2017 yýlý içerisinde partiler halinde teslim edilecektir. Yeþilýrmak Elektrik Daðýtým A.Þ. sözleþme döneminde geçerli olacak þekilde , sözleþme tutarýnýn %25'i oranýnda ek malzeme sipariþi verme hakkýna sahiptir.
3-Þirketimiz ile Baþkent Elektrik Daðýtým A.Þ. ve Toroslar Elektrik Daðýtým A.Þ. arasýnda 04.04.2017 tarihinde KDV hariç toplamda 7.800.000 USD tutarýnda trafo merkezi ve hücre alýmý sözleþmesi imzalanmýþtýr. Sözleþme kapsamýndaki ürünler 12 ay içerisinde partiler halinde teslim edilecektir. Sözleþmenin tarafý olan elektrik daðýtým þirketleri, sözleþme döneminde geçerli olacak þekilde , sözleþme tutarýnýn %25 ' i oranýnda ek malzeme sipariþi verme hakkýna sahiptir.
ÞÝMDÝDE TWÝTTER da açýkladýklarý
1-gerçekde 18 aralýk fakat devamýndakilerin hiçbirisi birdaha haber olarak bile geçmedi !Ar-Ge Merkezimizin geliþtirdiði, yaklaþýk 5000 konutun günlük elektrik ihtiyacýný karþýlayabilen 20MVAlýk dev mobil trafo merkezi yola çýktý.
2-Turkcell Edirne Data Center'dan sonra Turkcell Ýzmir Data Center'ýn da orta gerilim þalt sistemleri tedarikçisi olduðumuz için çok mutluyuz.
3-Uluslararasý kalite standartlarý çerçevesinde üretilen Ulusoy Elektrik orta gerilim enerji baðlantý ürünleri Ýspanya'yý enerjilendiriyor.
4-teslimat haberi miktarda yok ?.Daðýtým þirketleri için üretmiþ olduðumuz kompakt trafo ve daðýtým merkezlerimiz görev yerlerine doðru yola çýkmak için hazýrlar.
5-Uzun yýllardýr iþ birliðimizi sürdürdüðümüz EDCO'nun yeni sipariþi11kV ve33 kV metal clad hücrelerimiz Ürdün'ü aydýnlatmak üzere hazýrlar.
6-ISO 9001 ve 14001 belgelerinin en yeni versiyonlarýnýn þartlarýný yerine getiren sektörümüzdeki ilk firma Türkiye de de ilk 50 firmadan birisi olduk.
7-Ulusoy Elektrik, Finlandiya'ya 300 den fazla yaðlý tip daðýtým transformatörün sevkýyatýný gerçekleþtirdi.
8-Toroslar EDAS ve Baskent EDAS 2017 yatirimlari icin Ulusoy Elektrik ile 7,8 Milyon Dolar tutarýnda sözleþme imzaladý.
9-Kosava'ya dev sevkiyat!192 adet 24kV HMH,66 adet 24kv RMU, 45adet sac köþk yerli teknolojimizin temsilcisi olacaklar
10-ispanyaya baþka þirkete satýþ. Ýspanyol firma ile yapýlan anlaþma doðrultusunda 4 adet RMU hücre sevkiyatý gerçekleþtirilecek
11-Dünya nýn8.,Türkiye nin ilk tünel açma makinesinin trafo ve O.G.þalt ekipmaný Ulusoy Elektrik tarafýndan üretildi
12-YEDAÞ 2017 yýlý hücre, trafo merkezi ve trafo alýmýnda Ulusoy Elektrik'i tercih etti.
bunlarda benim paylaþtýklarýmdan:
1-Ulusoy Elektrik yeni ürün gruplarý ile yurtiçi ve yurtdýþýndaki varlýðýný güçlendirmeye devam ediyor. Ürdün Elektrik Daðýtým Ýdaresi (EDCO) ile yapýlan anlaþma doðrultusunda 1500e yakýn daðýtým trafosu ve 200 e yakýn orta gerilim metal clad hücre sevkiyatý gerçekleþecek. MÝKTAR VE CÝNS TESPÝTÝ
2-Almanya, Düsseldor taki yeni satýþ ofisimiz çalýþmalarýna baþladý. Özellikle 24KV RMU lar ve ekstra düþük kayýplý yeni Avrupa normlarýna uygun trafolarýn Avrupa kýtasýndaki satýþý ve pazarlamasý alanýnda faaliyet gösterecek ofisimizde, 25 yýlý aþkýn orta gerilim sektör tecrübesi bulunan Michael Winkler görevlendirildi.
3-Son teknoloji makine parkuruyla dünya standartlarýna uygun üretim yapan Ulusoy Elektrik, Sudan a 130 adet trafo ihracatý gerçekleþtirecek.
4-Avrasya Tüneli nin mobilizasyon sisteminde Ulusoy Elektrik hücreleri kullanýlýyor.
5-3. Havalimaný nýn orta gerilim elektrik daðýtým sistemleri projesini üstLENDÝ
6-Electroliva firmasýna ait olan Serin Saðlýk RES ve ADC Saðlýk RES projelerinin orta gerilim enerji baðlantýlarýnýn karþýlanmasýnda Ulusoy Elektrik ürünleri kullanýlýyor.
7-Galataport adýyla da bilinen Dünyanýn dev gemilerini Ýstanbul a çekecek Salýpazarý Liman Projesi nin orta gerilim elektrik sistemlerinde Ulusoy Elektrik ile iþbirliði yapýlýyor
8-Türk sanayisinin lokomotiflerinden Manisa OSB de Levay Enerji San. Tic. A.Þ. yükleniciliðinde inþaatý gerçekleþtirilen, Tiryaki Grup una ait Týrsan Kardan Fabrikasý nýn hücre ve beton köþkleri Ulusoy Elektrik tarafýndan karþýlanacaktýr. Proje kapsamýnda 6 adet beton köþk ve 15 adet hava yalýtýmlý hücre bulunmaktadýr.
9-DÝYARBAKIR OSB NÝN HÜCRELERÝ ULUSOY ELEKTRÝK TEN TEDARÝK EDÝLDÝ
10-Fransa da kurulumu yapýlacak ve 23.000 hanenin elektrik ihtiyacýný karþýlayacak 134.000 MW/h enerji üretmesi beklenen dev güneþ enerjisi santralinin daðýtým trafosu anlaþmasý Ulusoy Elektrik ile yapýldý.
11-ULUSOY ELEKTRÝK ÝTALYA DA
12- ELTEL DEN YENÝ SÝPARÝÞ. FÝNLANDÝYA SÝPARÝÞLERÝ DEVAM EDÝYOR
13-ULUSOY ELEKTRÝK UKRAYNA DA
14-BOSNA-HERSEK ELEKTRÝK ALT YAPISI ULUSOY HÜCRELERÝ ÝLE YENÝLENÝYOR
buradan ne anlýyoruz ?
1- þirket kurumsal yönetimi sindirememiþ ( hiç zannetmiyorum)
2- çok haber çok alýcý demekdir!
3- DEVAMINI SÝZ GETÝRÝN......
Benim tek korkum bu hisse de, takaslarin tek kisi elinde bulunmasi ve bu sahsin dediginin olmasi. Iki kurum gorunuyor baskin ama ikisinin de arkasinda tek kisi veya tek gup var. Bu yuzden istedigi fiyati belirlerler. Kisa vade de alim icin fiyatinizi iyi tayin edin, yoksa biraz bas agritabilir. Uzun vadede ederini bulur......
Yer Ýmleri