Alýntý Originally Posted by Saltuk Yazýyý Oku
Rumuzunuzun Türkçe olmasý daha güzel olmuþ diðer arkadaþlardan da bu özveriyi bekliyorum açýkcasý çünkü biz kendimizi baþkasýnýn dilinde tanýmlýyoruz bu da özenti oluyor saygýlar.
Kardeþim, kendim profesyonel olarak dalgýçlýk yapýyorum, yýldýz iþini geçin/ saroz- koyun lim. da komperasörlü teknem de vardý. 30-40 mt. de taþlarýn üzerine yatýp da deniz þakayýklarýyla oynamalarýmda çokdur. denizi derinliði , zýpkýnla balýk avýný, heyecaný severim kendimi de orada , o ortamda huzurlu bulurum. bunu anlatabilecek , benim kiþiliðimi anlamlaþtýracak KELÝME bulamadým.
iþte o yüzden derin denizi anlatan deep lara peri -bilinmeyen deniz canlýsý ,nikini aldým. 68 i yazmaya gerek yok herhalde.
nasýl birþey olduðunu anlamanýz için tanýdýðým birisinin video larýna baka bilirsiniz youtube de MÜJDAT TURAN yazýn seyredin, evet benden iyi zýpkýncýdýr. o zodyakla takýlýr, ben o yüzden çanakkale limanýnda ki tekneyi de sattým.bu iþte portatif olmak lazým.
seyrettiðiniz yerler dahaçok mavna adasý- soðanlýdere- eðri boyun ve büyük kemikli hattýdýr.