AÇIKLAMA:
Endonezya'da, þirketimiz ürün portfoyünde yer alan Hava Yalýtýmlý Modüler Hücre üretilmesine yönelik olarak "PT Ulusoy Electric Industry" þirketi 500.000 USD sermaye ile kurulmuþtur.Þirketin ortaklýk yapýsý, %99 Ulusoy Elektrik Ýmalat Taahhüt ve Ticaret A.Þ, %1 Enis Ulusoy þeklinde oluþturmuþtur.
Söz konusu üretim, Jakarta Organize Sanayi Bölgesinde 4.000 metrekare kapalý alanda gerçekleþtirilecektir.
Sarl UE Algeria Pazarlama
Bozat Elektrik Üretim A.Þ. Elektrik üretim ve satýþ
Konsolidasyona dâhil edilen þirketlerin, esas faaliyet alanlarý ve Þirket in hisse oranlarý aþaðýdaki gibidir:
Þirket in uzun vadeli finansal yatýrýmlarý içinde yer alan iþtirakleri Sarl Eldis ile Endonezya da pazarlama ve üretim faaliyetlerinde bulunmak amacýyla kurulan PT Ulusoy Electric Indonesia ve PT Ulusoy Electric Industry baðlý ortaklýklarý henüz faaliyete geçmemelerinden ve özet konsolide finansal tablolarý önemli düzeyde etkilememeleri sebebiyle konsolidasyona dahil edilmemiþtir.
ÞÝMDÝ GELELÝM O TABLOYA SÜREKLÝ AYNI ÞEYLERÝ SÖYLÜYORUZ AMA OLSUN,
ORADA BOZAT 0 DEÐERDE ? ÝLGÝNÇ 20 MÝL. TL DEÐER BÝÇÝLEN
YUKARIDADA VAR ENDONEZYA YA ÝLK YATIRILAN PARA 500.000$ DAHA SONRA 10.000.000 TL LÝK TECHÝZAT DA ALINDI BÝRDE ORADA KÝ DEÐERE BAK VS. VS VS ORADA GÖRÜLEN ÞU ÝÞYATIRIM PÝYASAYA NE VERÝRSE ONLAR ONUNLA AÐZINI DOLDURUR.
YENÝDEN DEÐERLENDÝRME 2014 DEN BERÝ YOK
1 FABRÝKA OLMUÞ 3 FABRÝKA -----------1 BAYÝLÝK(CEZAYÝR ) EN SON 5 DÝ --------ARGE MERKEZÝ----------YAPILAN KARLAR----
2014 DE $ 2.14 DEN GELMÝÞ 3.70 E VE 0 YENÝDEN DEÐERLENDÝRME ÝLE YUKARIDAKÝ TABLODA OLDUÐU GÝBÝ DEFTER DEÐERÝN 124.000.000 OLSUN P.D. DE 354.000.000 OLSUN--------VE BUNA ÝNANILSIN !!!!! HARBÝDEN ÝNANAN VARMIDIR ?
DESENÝZE DEÐERÝ ARTACAÐINA AZALIYOR VAH VAH ÝFLAS ETMÝÞ FÝRMA, SÜREKLÝ ZARAR EDÝYOR,

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri