Mehmet Kutman , caymadan dolayý okullu gurubuna dava açacaðým , spk ya suç duyurusunda bulunacaðým demiþti sözünün eri olup olmadýðýný zaman gösterecek ....
Mehmet Kutman , caymadan dolayý okullu gurubuna dava açacaðým , spk ya suç duyurusunda bulunacaðým demiþti sözünün eri olup olmadýðýný zaman gösterecek ....
Lütfen herkesi bu soyguncuyu karþý panda denen adama karþý uyaralim https://www.facebook.com/groups/6025...2570090202832/
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patron olan kutman , küçük yatýrýmcý olarak hakkým helal deðildir sana , sözünde durmadýn ...
Sayýn aarduc bu dediðiniz yaklaþýk 10 ay önceydi yani #pegyo 093///095// ve 1.00arasý fiyat hareketi yaptýðý ve alýmdan vazgeçilip kaðýt o fiyatlardan aþaðý geldiðinde ki açýklamaydý keza 1 süreç yokki bu konuda 10 aya yakýndýr demekki mahkemeye hiç gidilmemiþ böyle 1 umut olabilirvarmýþ gibi yazmaya çalýþmýþsýnýz yok öyle 1 mahkeme olsaydý bu 8/10 ay zamanýiçinde mahkeme açýlýrdý
Niye böyle gereksiz 1 hatýrlatma yaptýnýz anlýyamadým
Hatýrlatmam gereksiz falan deðil ; alýmdan vazgeçtiðini bildiren okullu grubuna dava açacaðým hisse de bu nedenle yaþanan hareketlilik nedeniyle spk ya suç duyurusunda bulunacaðým diyen bizzat Mehmet kutmandýr , dediðiniz gibi aradan 10 ay geçti herhangi bir açýklama yapýlmadý arada geçen bu zamanda herkes panda lakaplý kiþiyi konuþmaya baþladý , okullu unutulup gittiðine göre satýþ ve satýþtan vazgeçme bir senaryonýn parçasýmýydý acaba ?
Selamlar...pegyo benim takibimde bir hisse.Sayýn aarduç sayýn Okullu olayýnýn bir senaryo olduðuna inanýyorum.pegyodaki son fiyat hareketi nedeniyle VBTS'ye alýnýþýnýn patronun bir tuzaðý olduðunu düþünüyorum.Panda lakaplý kiþi her kimse çok masum olmayabilir ama bahsedildiði gibi en azýndan sayýn patrondan daha tehlikeli olmadýðýný düþünüyorum...saygýlar
twitterde ve üyesi olduðum telegramda dümdüz gittim.engellediler hemen.o. çocuklarý.
4.416 zarar acýkladý
Yer Ýmleri