Bedelli semaye artýrými mi yapacak
Bedelli semaye artýrými mi yapacak
Kredi ucuzlamasý ve avantajlarý nedeniye sektörel olarak GYO lar popüler þu anda .Bir çok GYO RALLÝ havasýnda veya hazýrlýðýnda EKGYO -AVGYO-KLGYO- YGYO -NUGYO-TRGYO- .... GÝBÝ..Endekste keskin bir düzeltme olmazsa bu hafta GYO lar için umutluyum . Merily teyze hacimli aldý .Ertesi gün cuma ( günü ) biraz geri verdi. Patron mal alýyorsa güzel baþlangýçlarýn olacaðýnýn iþareti olabilir.Bunun nedeni sonradan ortaya çýkar.KAP haberlerinde yeni bir proje veya stratejik yaklaþým vb. gerekçelerden smal alýmýnýn nedenini daha iyi anlayabiliriz. . KY oranýnýn fazla olduðunu da düþünmüyorum .Mal yedirme için þu anda bir neden göremiyorum.Mal yedirme için biraz daha yukarý yapýp öyle amaçlarýný gerçekleþtiriler kanaatindeyim. ..Takaslarda çok da daðýnýklýk yok gibi .Ama temkinli olmakta fayda var . Sonuç itibariyle bardaðýn dolu tarafýyla bakýyorum ,Ýyimserim ancak temkinli bir þekilde takipteyim .Merilly Teyzenin alým yaptýðý fiyatý da stop noktam olarak belirlemiþ durumdayým.Sayýn çekirge0012; topiðe þöyle bir göz attým eski müdavimlerden olduðun anlaþýlýyor . Ben yeni geldim misafirim .Sen söyle beklenti proje nedir ?
Yazdýklarým çizdiklerim yatýrým tavsiyesi deðildir. Kiþisel deðerlendirmelerdir.
Son düzenleme : stargate_SG1; 13-06-2020 saat: 22:03. Sebep: ytd
HAZÝRAN BEDELLÝ.jpg
HAZÝRAN 2020 sermaye artýrýmlarý
PEGYO Yönetim Kurulu Kararý ile % 58 BEDELLÝ
SPK ya henüz müracaat yok .
Sen neymissin be ;))
Yüklü miktardaki ana parami aldim geriye sadece kari biraktim nereye giderse artik ..
Tavan _1.38
Aheyyy aheyyy aheyyy![]()
Yer Ýmleri