-
1,62 ye satış yazdım, ikinci kez treyd olacak, 1,55-56 aldıklarımı.
-

Originally Posted by
KIZILDAG
1,60 alıyorlar, aynen cuma gerilediği şekilde ilerliyor.
Benim lotlar 1.60 dan gitti.1.53 e Alış yazdıklarım,sanırım gelmeyecek..:-)
Zararda beklediğim,Farklı şirket kağıtlarını saymazsak,Düşen piyasada,Yükselen hisse de(pega) olmak güzel duygu..
-
evet gecen hafta 1,56-1,62 sonra cuma ve bugün 1,56 1,62 ikinci kez gönderdik.
-
artık 6-6 toplam 12 kademe treyt güçüne ulaştık. bugün biraz izleyelim, 1,62 önemli bir nokta.
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Benim lotlar 1.60 dan gitti.1.53 e Alış yazdıklarım,sanırım gelmeyecek..:-)
Zararda beklediğim,Farklı şirket kağıtlarını saymazsak,Düşen piyasada,Yükselen hisse de(pega) olmak güzel duygu..

borsacı böyle olur, hızlı ve güçlü kararlar verdin. tebrikler.
-
bugün yada yarın PEGYO da makas daralmalı, yani bugün tavan olabilir ama olmazsa makas bizi 1,59 gibi bir rakama götürmeli. 1,59-1,58 acımadan gelirse alırım tekrar. 1,62 üstünde iki gün kalırsa yine alırım. 1,62 önemli rakam ama görmesi yeterli değil kapanış olmalı.
-
tekrar 1,53-1,55 gibi bir rakam bence çok mümkün değil, zaten gelirse almamak lazım. daha güçlü duracağı rakamları görmeli. 63-62-61 bir anda yıkıldı mesela.
-

Originally Posted by
KIZILDAG
bugün yada yarın PEGYO da makas daralmalı, yani bugün tavan olabilir ama olmazsa makas bizi 1,59 gibi bir rakama götürmeli. 1,59-1,58 acımadan gelirse alırım tekrar. 1,62 üstünde iki gün kalırsa yine alırım. 1,62 önemli rakam ama görmesi yeterli değil kapanış olmalı.
Geçtiğimiz hafta 1.65 görüp,1.51 e dönüş yaptığını unutmadık ama.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri