Tabana gidiyor
çok can yakacak gene
Tabana gidiyor
çok can yakacak gene
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Açýða satýþ varmý arkadaþlar
Galip aða burdan zarar etmez
Galip yancisindan satiyordur
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kim satýyor kim alýyor acaba varmýydý bir pasta??
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
ulan 1,49 dan 1,17 ye 15 dk da kaðýtmý çakýlýr yaww bu galipten korkulur valla
daha tabanýda var
orayada yapýþtýrýrsa yine 1 ler....![]()
Galip global üzerinden mi oynuyor..
Bu bildiðin kutman lar .
Yani patron..
Tabi ki kutmanlar ortaklýk var aralarýnda malý çakmak için Galip den yardým istediler.O da 1.49 göstertip satýþa geçti.Ky ucuz lan bu diye atlar ne de olsa.Galip de malý spek diye geçinen bazý puþt yatýrýmcýlar var Twitter dan da bilirsiniz bu ******larý,onlara aldýrttýp sattýrýr. SPK de malý alýr.Bi tanesi ile muhabbetim de oldu kendilerini adamdan sayarlar.Milyon tl iþlem yaparlar.Ucuzken aldým pahalandý sattým derler.Halbuki pahalý hale onlar getiriyor.Önce alýyorlar sonra þu kiþi bu kadar aldý diyorlar, sonra malý cukkalýyorlar ve yaptýklarý iþleri yatýrým olarak lanse ettiriyorlar.Bildiginiz dolandýrýcýlýk bu.Para ile yaptýklarý bu hýrsýzlýða kýlýf giydirirler.Ardýndan bu kiþileri ifþa ettiðinizde ise sizi mahkemeye verecem derler.Patrona sor yeminle haberim yok der.Þimdi ucuz diyip atlamayýn ekmeðine yað sürmeyin.Zamanýnda ben yandým siz yapmayýn.2008 yýlýnda kaðýt ayný gün taban tabana sonra tavan tavana 2 ye kadar gitti.Ben 1 liradan sattým iki hafta sonra.Kriz demeyin bu kaðýt en baþta düþtü.
Yer Ýmleri