Bu günün pastasýný atarmisiniz.
Bu günün pastasýný atarmisiniz.
Ey tahta sahibi, þu anda satýþa koyduðun 557.762 lotun, oluþturmak istediðin baskýnýn ve yaptýðýn manipülasyonun hesabýný, bu hissede hakkýný gaspettiðin herkesin sana sormasý duasýyla...
Ýnþallah panik yaptýrarak tek lot alamazsýn, o satýþlarýn hepsini alýrlar da iðneyle kuyu kazarak topladýðýn lotcuklarýn elinden uçar, Ýnþallah...
PASTA
https://twitter.com/tagokturk/status/928234664648724480
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
Tþk.ler "Yasaklýbor" dileklerin yerine gelir inþallah. Sizinle daha önce ya ihgzt ve dgklb de beraberdik sanýrým.
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
akbank iþbank ziraat vakýf halk tacirler. dünde yazdým kendi göbeðinizi kendiniz kesin biliyorum zarardasýnýz siz saðlam olursanýz spek az evvel olduðu gibi tabaný yaðlar kaçar bende sabah aldýðým hisseyi güzel fiattan satarým![]()
Benim saf ortaðým, kafasý güzel pilodum; bu hissenin deðerini bilmesem, aþaðýdaki pastayý gördükten sonra "Eyvah, AK ile ICBC gelene geçene mal basmýþ, hemen satmak gerek" diye düþünürdüm. Sen de aynýsýný düþünüyorsan, satmaya devam et, de alsýnlar
Not : Bende artýk para kalmadý, korkma...![]()
PASTA
https://twitter.com/tagokturk/status/928257257636233216
Bu hisseye buralardan girilir mi. ..0.90 dan al 1 üstü sat... 1 hafta da ur mu...ytd
Yer Ýmleri