imkani olan günlük daðýlým koyabilir mi
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
imkani olan günlük daðýlým koyabilir mi
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarýda yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
açýlýþ seansý derinlik
https://twitter.com/tagokturk/status/923081101849055233
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
DÜN KAPANIÞ PASTA
https://twitter.com/tagokturk/status/922895442861584385
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
bilaçosu iyi gelecek herhalde bu hareketin sebebi bu olabilir yalnýz bu tavanda olsa az olur grafikler var piyasada bakmanýzý tavsiye ederim gideri olacak gibi
Arkadaþlar bu ve bunun gibi senetler den ky hiç bir zaman kazanmamýþtýr kazananda þans eseri kazanmýþtýr. Buraya atlayan ky nin caný yanar
birilerinin cebine elinizi sokup parasýný alamassýnýz týpký buna benzer .1.49 dan þelale düþüþü buralara geldi hep düþen senet e yaklaþmazlar arada çýkacakki ilgi çeksin bu benim nacizane görüþüm geisi size kalmýþ bol kazançlar dilerim.
sizin dediðiniz olur ama kaldýraç ve kredili iþlemlere kapalý bir hissede böyle yapmak oldukça zor þu an 1,5 milyon kemiksiz almýþlar satmaya kalksalar tabana kadar veremezler ellerinde kalý o sebepten bence yazdýðým gibi bu iþler bu ay sonuna kadar nakit dönüyor kapanýþý görmek için bekliyorum benim bir tahminim var ama o zamaný bekliyorum
Slm millet ben sattým tekrar 0.92 gelirse alýrým.. destek 0.91 gibi.. 0.95 kýrýlacak gibi. Ne dersimiz..ytd
Yer Ýmleri