Ey küçük yatýrýmcý; 0,92 ye de, 0,91 e de , 0,90 a da vereceksin. Ya vereceksin, ya da vereceksin![]()
Ey küçük yatýrýmcý; 0,92 ye de, 0,91 e de , 0,90 a da vereceksin. Ya vereceksin, ya da vereceksin![]()
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
akbank iþbank ziraat vakýf halk tacirler.
kendi göbeðinizi kendiniz kesmeniz lazým galip öztürk burayý terk etti az evvel çakma galip ve icbcden alan mustafa murat kalanda kustu.
bir daha bu tahtaya geleceklerini sanmam.
atacaðým pastada metro alýþta görünsede global deniz gibi kurumlardan hepsini sattý burada artýk þu anda metro yok.
![]()
a1 kapitalde olan hissede metronun olabilir onada dikkat etmek lazým.
Kimsenin tavsiyesi ile karar vermeyin. Burada kimin neye hizmet ettiði belli deðil. Bir de þu taraftan bakýn olaya. Panik havasý çakallarýn en sevdiði havadýr. 92 ye 91 e veren 90 - 90 gösterip panik yaptýran niye tekrar 91 kaldýrdý. Ayrýca mal çýkmak isteyen iþlem yapar aþaðýya direk basýp gelmez. Panik yapýp ekmeklerine yað sürmeyin. 90-91 toplama yeri olarak görünüyor. YTDeðildir.
Allah hayýrlýsýný versin. Siz satýyorsunuz ama ben sürekli alýyorum, bilmenizi istedim
Çok yaþayýn, aynen de budur. Ben her SAT diyene kötü nazarlarýmý göndermekten býktým artýk. Bu hisse bu fiyatlarý haketmiyor, kesin olan budur...
Yer Ýmleri