satýþý yapan toplamda bu hafta 2milyon lot satan aracý kurumun elinde 700 bin civarý daha kaldý az daha sabredin her þey yoluna girer
Hissenin hikayesi varsa...(Gayrimenkul sektöründen çýkýþ büyük bir hikayeye dönüþebilir...) düþtükçe alýp biriktireceksin....defter deðerine kadar yükselene kadar rahatça biriktirilir...daha sonra birden hikaye baþlar...o satýldý...bu satýlacak..devredilecek vs. yükselirkende hedef fiyat koyup satýlýr...KY olarak benim gördüðüm bu...bol kazançlar...
YTD...
hisseyi satacak gayrimenkul sektöründen çýkacam diyen kendi kimse bir yerinden uydurmadý demek ki insanlar aðzýndan çýkanlara dikkat etmeli ak diyeceklerine b.. derlerse olmuyor bu dönemde de bu sektörden zarar ediyorlarsa bunlar dan büyük hýrsýz yok demektir bu kadar basit kiþilerin böyle þirketlerin baþýnda olmalarý da oldukça kötü bir durum ne yapacaklarsa yapsýnlar artýk bu konuda yorum yapmamayý düþünüyorum herkese kolay gelsin allah kurtarsýn diyorum
http://www.businessht.com.tr/piyasal...n-yol-haritasi
Türkiye'nin kruvaziyer limancýlýkta rekabet gücü nasýl? Ülkeye yeni limanlar kazandýrýlmalý mý?
Ýstanbul'a bir liman yapýlmasý önemli. Zaten zannediyorum ki bu konuda Ulaþtýrma Bakanlýðýmýzýn bazý adýmlarý var. Ýstanbul'a mutlaka büyük gemilerin yanaþacaðý, 6-8 gemi yanaþacak þekilde bir liman olmasý gerekiyor. Ýstanbul'a senede 1-2 milyon yolcu gelip, Ýstanbul turizmine ve ekonomisine 3-5 milyar dolar arasý katký yapmasý iþten bile deðil. Ve bunu bir an önce yapmamýz lazým. Çünkü Pire'yi Çinliler aldý, Cosco aldý, ve kruvaziyer ayaðýna 130 milyon dolarlýk bir yatýrým yapýyorlar, bizim de bir an önce bunu yapmamýz lazým. Türkiye'de de bir ihale açýlýrsa liman konusunda ilgilenmenin de ötesinde almak için her þeyi yaparýz.
Siz bir ortaklýk kurdunuz ve sermaye artýrýmýna gittiniz, detaylarý sizden dinleyebilir miyiz?
Bizim Global Liman'nýn halka arzla sermaye artýrýmýnýn arasýnda 1,2-1,3 milyar TL civarýnda para geldi, bu bize yeterli olurdu fakat þimdi bize ortak olan kurum Centricus var. Bize yeni kapýlar açacak otaklýkla strateji deðiþikliðine de gittik. Mesela gayrimenkul sektöründe azalacaðýz veya satacaðýz. Konsantre olacaðýmýz 3-4 sektör kalacak.
Tahtada lotlarý sayýyorlar ...güzel demekki satanlar azalýnca...Patronun televizyonda söylediðini, çarpýtmak ihtiyacý doðmuþ...
Buralarda biraz daha oyalansýnlar ki..fulleyelim...
YTD..
Satacak satacak da zamaný gelince Bu fiyatlarda süründürürsem kimse kusura bakmasýn demiþ kibarca
Farketmez global de istediði oyunu kurmak için bu þirkete ihtiyacý var Ne zaman bunu satar o zaman güven gelir Gerçekten yapacakmýþ denilmeye baþlar Yoksa bu eþek çekmese o kervan yürümez
Burada yazdýklarým tamamen kendi senaryolarýmdýr YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR....
Yer Ýmleri