sabah sabah güldürdün speðin umrunda mý zannediyorsun %2-3 düþmüþ çýkmýþ al iþte adam koydu 1800 bin lot para var lot var bu tahta benim der gibi yapabiliyorsan sen çevir devam et çok güzel ama dikkat et çevirmezsen yanar![]()
sabah sabah güldürdün speðin umrunda mý zannediyorsun %2-3 düþmüþ çýkmýþ al iþte adam koydu 1800 bin lot para var lot var bu tahta benim der gibi yapabiliyorsan sen çevir devam et çok güzel ama dikkat et çevirmezsen yanar![]()
Çýkmayan hisse düþer ne dersin.. cikmiyorsa aþaðýdan alýr mýyýz baþkan...daha vakti var sanki. Ne dersin .ytd
Bugün akþama doðru 0 .88 e vererek yarin da 0.89-0.90 dan okut..iyi sistem.. Bugün 0.87 yapar miu acaba.ytd
açýk yazayým hisse bir anda 1 tl üzerine yürüyecek bunu bekliyorum ama zamaný kestiremiyorum o sebepten dikkat et diyorum bu kadar yüklü satanýn malýný alan varsa %3-5 ile vermez
Her düþünceye saygým var yalnýz þunu görmeden yorum yapmayýn bence...
DERÝNLÝK
https://twitter.com/tagokturk/status/945273307246546950
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
1 milyon lotu ve daha fazlasýný aldý dostum
Yer Ýmleri