70 ve üzerinde kalýcý olmalý bu þekil 70 geçergmez hemen 70 in altýný görüyor hiç iyi deðil
80 kesin geçilmeli ki yükseliþ yapsýn zorrr ancak bekliyoruz boþ boþþþ
70 ve üzerinde kalýcý olmalý bu þekil 70 geçergmez hemen 70 in altýný görüyor hiç iyi deðil
80 kesin geçilmeli ki yükseliþ yapsýn zorrr ancak bekliyoruz boþ boþþþ
Denizli’deki proje de amma uzatmalarý oynadý. On yoldýr hala sürümcede.
-Sadece avm kýsmý tamamlandý.
-Konut bloklarýndanda yarýsý tamamlandý yarýsý hala askýda.
-Ýki ofis binasý yapýlacaktý, birine baþladýlar, ikincisi hala muamma
Projedeki kalan konut bloklarýn inþaatýna ve Ýkinci ofis binasýna inþaatýna da baþlandý mý, ne aþamada? Denizli’den Takip eden varmý?
Geri geri gidiyoruz artýk
Bu kaðýdýn piyasa fiyatýnýn yukarýd yazdýklarýnla alakalý olduðundan eminmisin . eminmisin diye yine sormak istedim ki kaðýdýn fiyatý onlatla alakalý deðil... 3 kaðýt nedir diye sorsalar ben iþte bu kaðýt derim.... hele bide hedef 1,30 diyen biri vardý valla karným aðrýmýþtý gülmekten.....
ASUS_Z012D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Panda Ayhan denen kiþi , bu hisse 2 TL. lere çýkacak diyerek 0,50 TL. den topladýðý hisseleri 0,90 TL. lerden küçük yatýrýmcýya kitlemiþ gibi görünüyor. Þimdi hisse 0,62 TL. lerde sürünüyor. Bu gibi söylentilere kanýp hisse almak hiç doðru deðil.
Burda panda reklamý yapan vardý meðer üçkaðýtçýmis ....
Baþka bir forum da bu hisse için,mal deyneði yazmýþ hareket bekliyorum diye... o sitede yasaklý olduðum için yazamýyorum buraya yazýyorum.. hay senin beklediðin hareketi skyim...
Amk ðumun üç kaðýtçýlarý....
ASUS_Z012D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaðýda bakkkkkk Nedesek bizim için boþþþþ 059 herþeyi geçtim zararý ziyaný önemli deðil ama tek sorun ettiðim þey beklediðim zaman tek üzüldüðüm bu kaðýtta 1 yýl boþ boþuna bekledik kaðýt hep yukselmiyecek tabiki ama yukseldýðý zamanlar düþtüðü zaman diliminden daha az kaðýt yuksek deðerlerde 1 seans bile zor kalýrken 60 lý deðerde aylarca kalabiliyor dip dediðimiz deðerde 44/49 da yine haftalarca kalýrken
95/98 aralýðýnda yarým seans bile kalmadý
Ýmkaným olsa yyurtdýþý borsasýnda hissesenedi alacam burda beklediðimiz zamana üzülüyorum sadece
Yer Ýmleri