%300 bedelli güzel ve makul bir rakam dediðiniz gibi yönetim yýkýldý. Selçuk gýdayý ayaga kaldýran eliha alharal pegyoya geldi. Güzel ve profesyonel bir yönetim kuruldu. SErmaye artýrýmýný arttýrmak baþlý baþýna yetmeyeek. eminim ki yakýnda kýbrýsdaki arazi ile alakalý haberlerde geleektir. SAbýrl bekleyen çorbayý içer...
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
sabah bir haber düþtü hisse satýsý ile alakalý bi düþünelim hisseyi satan kim?
tina alharal peki bu sahýsýn þirketle ne iþi var? elaye alharal yönetim kurrulunda.!
satýlan hisse 770 býn yanlýs hatýrlamýyorsam alýnan 170 bin!
panik havasý estirmeye calýsýyorlar hissede mal toplama devam ediyor. takeover makover bilmem yatýrýmýmý yaptým bekliyorum spk onayýna kadar burada takýlacagým...
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
YK üyelerinin ytakýnlarýnýn trader yapma yasaðýna benzer bazý kýsýtlamalar var mevzuatta yanýlmýyorsam. Alýþ ve satýþ yapýlmýþ satýþ daha fazla ama fiyat 2.8 -3 ün üstü. Kademeli alýþla birlikte bende duruma göre bedelliye kadar takip edeceðim. Umarým bereketli olur. YTD.
Fibo desteðine bugün deðdi ben dün böyle olmasýný bekliyordum ama sanýrým yarýndan itibaren teknik olarak ikili haneli rakamlara geçeceði yere doðru sert hareketler baþlayabilir... Yatýrým tavsiyesi deðil tabiki... Sadece tahmin ve temenni benimki...
yatýrým danýþmaný deðilim dolayýsý ile yazdýklarým yanlýzca þahsi fikirlerim olup yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr
Yer Ýmleri