2.40 üzeri güzel 2.28 altý üzer.. günlükler güzel ve dikkat çekici..haftalýkta 16 kasým 2020 den bu yana ilk defa olumlu bir sinyal oluþmuþ.. 2.69 üzerinde fark yaratabilir..
2.40 üzeri güzel 2.28 altý üzer.. günlükler güzel ve dikkat çekici..haftalýkta 16 kasým 2020 den bu yana ilk defa olumlu bir sinyal oluþmuþ.. 2.69 üzerinde fark yaratabilir..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
takozlar her yerde.. örneðin glyho.. bunda bile bile takoz var 8 - 10 gün sonra 5.43 e çarpmasý beni þaþýrtmaz..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
bu ortamda dýk durmasý bile güzel..2.40 desteði aktif.. yarýnýn daha eðlenceli olmasýna benim itirazým olmaz..
Bir yere gidemez yarin verirler rahat olun yasak bitdi diye
SM-A207F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yukarýda 2.69 var çarparsa itirazým olmaz.. yok ben daha da yukarý gideceðim derse gene itiraz etmem..
Yer Ýmleri