Originally Posted by
YASAKLIBOR
Bugün 1,23 den al dedim, almadýn. Kýyaðýmý görmedin

Yarýn teknikçiler tahtaya üþüþtüðünde muhkem koy barajý, bikaç yüzbin lotunu kaydýrmasýnlar avucundan, cici pilot

Eh be bizim oðlan; bugün gelen teknikçilere saðlam bir baraj koyup ürküttün, tahtada satacak KY býrakmadýðýný hala anlayamadýn, 1,24 den al dedim almadýn (benim verdiklerim diþinin kovuðuna gitmedi demekki, 1 milyon lot koyacak halim yoktu ya), benden bu kadar. 1 hafta fiyatýna bile bakmam, istersen 8 TL ye sür. Endekse bakar yukarý aþaðý çalkalarsýn artýk. Diðer hisselerde nakite dönersem, beni tahtadan temizlemediðin için nominalde alýcýyým. Yukarý gidemediðine göre çýtayý çok yükseðe koydun demekki, 1 teklik yer açmak isterim. Bundan sonra Kýbrýstaki barýþ görüþmelerine yatýrým yapacaðým, takipteyim, ensendeyim, vesselam. 
Hadi kal saðlýkla, kefenin cebi yok, ölüm yakýn, son piþmanlýk fayda etmez. Unutma; ne yaparsan yap, kul hakkýyla göçme...
'Off! Hayi hak! '
Olmadý be Karagöz amca
Yine kýrdýn, döktün her þeyi.
Kapýyý,
Pencereyi,
Hata tüm evi...
Yýktýn perdeyi eyledin viran,
Yetiþip sahibine haber vereyim heman.
O gelecektir hakkýndan;
belki yarýn, belki yarýndan da yakýn...
Hiç ölmeyecekmiþ gibi yaþayanlar ; At görmediysen, bokundan da mý atlamadýn?...
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
Yer Ýmleri