Böyle hareket ederse bürüt takasý yapýþtýrýrlar
Böyle hareket ederse bürüt takasý yapýþtýrýrlar
Ýnþallah sarýya deyer ve döner
Çoook acemiyim
YTD
Sent from my iPhone using Tapatalk
At hýrsýzý gene Bloomberg de þov yaptý ve bu sefer de durumu zor olduðunu söyledi ben öyle anladým kýsaca baskýya devam adam tam üçkaðýtçý dersini iyi çalýþmýþ insan haysiyetsiz de ne yapacaksýnýz sadeca beddualar edebilirsiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Þerefsizler kaðýdý resmen eziyet ediyor lar ama Haziran ayýnda tekrar çýkýþ yapacak ve yeni zirvelere gelecek buna inanýyorum küçük yatýrýmcý aldýkça aþaðýya baskilanacak bulasanlar cok aci cektirmeden zararýna ellerinden almadan da çýkarmaya caklar sabýr
Hlgyo 3 tavan akfgy 3 ozak 2 tavan klgyo isgyo aksgy idgyo vs tum gyo lar 3 gunde nerelere cikti birde buna bak endeks 120000 ken 6.80 lerdeydi endeks 140 oldu bu 5.59 tabi guclu bir spek olmayinca 2_3 milyon parasi olan coluk coxugin elinde oyuncak oldu kagit su hisse bugun 8 liradan asagi olmamaliydi alda bitarafina monte et hisseni cop tuvalet pecetesi ise yaramaz hisseni
verdik nereye dusmus herzamanki ayni numaralar alt kademelere yuklu yaz kucuk yatirimci yukselicek diye alsin sonra her kademeye ver sabahta 57-58 lerde 60-70 k alislar vardi noldu verdi .Ucuz numaralar kendine baska ucuz numaralar bul tahtaci artik kimse yemiyor ezberledik bu ucuz numaralari senden bi bok olmaz senden ettigim zarari aksgy den cikardim senin gibi tuvalet pecetesininde senin gibi malak tahtacinin da
Ne kadar küçük yatýrýmcý aldýkça aþaðýya baskilanacak bulasanlar cok Zor durumda olan onlara oluyor durmuþ için pazar borsadan güzel kazanýyor oðlu bu iþi yönetiyor küçük yatýrýmcý asla par kazanamýyor SPK adama destek ama hazirana kadar beklemeyi düþünen alsýn kýsa vadede ne yapacaklarýný Allah bilir bu adamýn kaðýda bulasacaklar bir daha düþünsün
Yer Ýmleri