2012 den beri bekliyoruz hem burda hem reysasda 3 tl olsa zararimizi karþýlamaz allah onlarý bildiði gibi yapsýn
HTC One cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen ben de 10 senedir alýr satarým,doðru düzgün gülümsettiði oldu ama güldürdüðü olmadý.Ýnþallah bu hareketle güldürecek kadar yükselirler...
LG-H850 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Pastamýz da frambuazlý , daha ne olsun...
Yarýn BAM BAM BAM günü olsun...
![]()
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
hisse geri alým izni verilmiþken halen neyin silkelemesi pala?
bas artýk gaza yaw yoksa gayrimenkul sattýrma , kredi aldýrma bana![]()
***RYGYO*** REYSAÞ GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.( Kar Payý Daðýtým Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2016 Yýlý Kar Payý Daðýtýlmamasýna Ýliþkin Teklifin Genel Kurulda Onaylanmasý Hk.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 02.05.2017
Konunun Gündemde Yer Aldýðý Genel Kurul Tarihi 24.05.2017
Kar Payý Daðýtýmý Konusu Görüþüldü mü? Görüþüldü
Nakit Kar Payý Ödeme Þekli Ödenmeyecek
Para Birimi TRY
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Nakit Kar Payý Ödeme Tutar ve Oranlarý
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Deðerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payý - Brüt(TL) 1 TL Nominal Deðerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payý - Brüt(%) 1 TL Nominal Deðerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payý - Net(TL) 1 TL Nominal Deðerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payý - Net(%)
A Grubu, Ýþlem Görmüyor, TRERGYO00027 0 0 0 0
B Grubu, RYGYO, TRERGYO00019 0 0 0 0
Pay Olarak Kar Payý Ödeme Tutar ve Oranlarý
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Daðýtýlacak Kar Payý Tutarý(TL) Pay Biçiminde Daðýtýlacak Kar Payý Oraný(%)
A Grubu, Ýþlem Görmüyor, TRERGYO00027 0 0
B Grubu, RYGYO, TRERGYO00019 0 0
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 24/05/2017 tarihinde yapýlan Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnda VUK'a ve SPK'ya göre hazýrlanan 2016 yýlý mali tablolarýnda, VUK'a göre -24.121.679,46 TL (Zarar), SPK mevzuatýna göre ise 131.380.940,00 TL kar olmasý sebebiyle ortaklara kar payý daðýtýlmamasý hususu görüþülmüþ ve oybirliði ile kabul edilmiþtir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 REYSAS GYO 2016 KAR DAÐITIM TABLOSU.pdf
KAR PAYI DAÐITIM TABLOSU
REYSAÞ GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. 01.01.2016/31.12.2016 Dönemi Kâr Payý Daðýtým Tablosu (TL)
1. Ödenmiþ/Çýkarýlmýþ Sermaye 246.000.001
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayýtlara Göre) 6.516.172,97
Esas sözleþme uyarýnca kâr daðýtýmýnda imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza iliþkin bilgi Ýmtiyaz bulunmamaktadýr.
* SPK'ya Göre Yasal Kayýtlara (YK) Göre
3. Dönem Kârý 131.380.940 -24.121.679,46
4. Vergiler ( - )
5. Net Dönem Kârý 131.380.940 -24.121.679,46
6. Geçmiþ Yýllar Zararlarý ( - )
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - )
8. Net Daðýtýlabilir Dönem Karý 131.380.940 -24.121.679,46
Yýl Ýçinde Daðýtýlan Kar Payý Avansý (-)
Kar Payý Avansý Düþülmüþ Net Daðýtýlabilir Dönem Karý/Zararý
9. Yýl Ýçinde Yapýlan Baðýþlar ( + ) 35.400
10. Baðýþlar Eklenmiþ Net Daðýtýlabilir Dönem Karý 131.416.340
11. Ortaklara Birinci Kâr Payý
* Nakit
* Bedelsiz
12. Ýmtiyazlý Pay Sahiplerine Daðýtýlan Kâr Payý
13. Daðýtýlan Diðer Kâr Payý
* Çalýþanlara
* Yönetim Kurulu Üyelerine
* Pay Sahibi Dýþýndaki Kiþilere
14. Ýntifa Senedi Sahiplerine Daðýtýlan Kâr Payý
15. Ortaklara Ýkinci Kâr Payý
16. Genel Kanuni Yedek Akçe
17. Statü Yedekleri
18. Özel Yedekler
19. Olaðanüstü Yedek
20. Daðýtýlmasý Öngörülen Diðer Kaynaklar
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609049
YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Yer Ýmleri