Patron da alýma devam ediyor,Yabancý da alýma devam ediyor.1temmuzda yüzde 41 olan Yabancý oraný 6 Aralýk itibariyle yüzde 59,5a gelmiþ.
Patron da alýma devam ediyor,Yabancý da alýma devam ediyor.1temmuzda yüzde 41 olan Yabancý oraný 6 Aralýk itibariyle yüzde 59,5a gelmiþ.
Hisseyi bugünlerde övüyorlar.
Az sabredin kazanýrsýnýz.
Bende yok ama þiddetle övenler var hisseyi.
rygyo'nun istanbul arnavutköyde tamda kanal istanbul projesi güzergâhýnda 7.352 metrekare alana sahip bir deposu varmýþ.hissede çok hikaye vardý.bunu ben twitter da okudum.araþtýrdým bilgi gerçekten doðru.bu güzergahýn hemen yakýnýnda esenyurt'ta da devasa büyüklükte tam 41.865 metrekare bir deposu daha bulunmakta.reysaþ'a piyango vurmuþ olabilir.hisse fiyatý bundan nasýl etkilenecek bekleyip görmek gerek.öðrendiklerim karþýsýnda gerçekten de þaþýrdým.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
3.50 ile sattým karanlýk odada biraz düzeltme yapsin
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
0.80 alip 1.40 satmistim nerelere cikmis tahtaci guzel tasimis
Yer Ýmleri