4 kat talep olmuþ çok az lot düþer kiþi baþýna yüz lotun karý uðraþtýðýna dðmez gedik yatýrým çoðunu kendi almýþtýr.üç beþ tavandan sonra ky nin eline verir
4 kat talep olmuþ çok az lot düþer kiþi baþýna yüz lotun karý uðraþtýðýna dðmez gedik yatýrým çoðunu kendi almýþtýr.üç beþ tavandan sonra ky nin eline verir
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
bana ilk talebim 56 lot gelmiþ.talep sýrasýna göremi daðýttýlar
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Turquaz Reis benim için bu Naten ilginç bir BORSA EFSANESÝ oldu......!!!
Yahu bu naten tam bir yýl önce tüm NATEN olarak yaklaþýk 180 milyon piyasa deðeri olarak borsaya girdi......Yani NATEN in % 100 ü 180 milyon tl ediyordu....Tam bir yýl sonra ise sadece % 100 iþtiraki olan ESENBOÐA nýn 64 mlyon sermaye ve 8.50 hisse deðeri ile toplam 544 milyon tl PÝYASA deðeri üzerinden halka arz edilecek.Bir de ilk günden tavanda en az 30-40 milyon lot alýþ bekliyorum ve kimse alamayacak tahminen....!!!!
Gerçekten ÞAÞKINIM..Borsa nasýl bir yer böyle hayret birþey..Yahu NASRETTÝN HOCAnýn KAZANý kendinden küçük ÇÖMLEK doðurmuþtu hadi bu masaldý inanmýþtýk....Ama þimdi bir küçücük ÇÖMLEK dev bir KAZAN doðurdu resmen.Hem de MASAL deðil haftaiçi gözümüzün önünde olacak..!!!
Neyse NATEN in patronundan ,1 lotu olan en küçük yatýrýmcýsýna kadar tüm ülkemize hayýrlý uðurlu olsun....!!!!
tatarým patronlar uyandý
konjektürü kullanýyorlar
bir þirket 10 alt þirket kuruyor
sýrayla onlarý halka açýyor parayý götürüyorlar
halka açmadan öncede aldýðý iþleri halka açacaðý þirkete paslayýp onu iþ yapar gösteriyor
sonra piyasa deðeri yüksek þirket olarak arz ediyorlar
þimdi ne alsan gidiyor dönemi.
ilk kez borsaya gelen bile ne alsa gidiyor
sonra kendini borsacý zannediyor.
bunlar eski borsa günlerini daha yaþamadý
yaþadýklarýnda þokdan þoka girecekler
bu dönemde depoyu ne kadar doldurursak kardýr.
doldurmakdan ziyade dýþarý çýkarmak lazým kötü günler için
çýkarabilen borsadan kazanmýþ olacak.
tabi bence.
Yer Ýmleri