kötü yazmayayým,beni aldatýr diyorum,yok be ya...adinin adisi ,þer..s...n , þ..ref..z....
kötü yazmayayým,beni aldatýr diyorum,yok be ya...adinin adisi ,þer..s...n , þ..ref..z....
huyunu suyunu bilmeyen bu kaðýda bulaþmasýn,tam bir spek kaðýdý,teknik analiz falan yok.
******** daha nereye düþeceksin dibindesin dibinde..
Sektör ve dünyadaki geliþmeleri iyi talil etmek lazým. Bu þirket için temel ve sektör olarak bakýnca orta vadede 3 lü rakamlar hayal deðil. Þu an için aþýrý bir baský var ama sakin olmak lazým.
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cari SPK mevzuatý çerçevesinde, asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kaptanýn ustalýðý deniz durgunken anlaþýlmaz. LUKIANOS
cýtý nýn 40000 dolaylarýnda malý kaldý pazartesi onuda aldýlarmý bence rahatlar hisse satýþlarý döviz bazýnda olan þirket bu fiyatlarda olmamasý gerekirdi ??? blançoya az kaldý hayýrlýsý ???
Arkadaþlar patron da imtiyazlý hisse bulunuyor. Bu gelebilecek yabancý yatýrýmcýlarýn istemiyecegi bir durum olabilir. Sizler neler dersiniz. Ýmtiyazlý hisse halka açýk þirketlerin diðer ortaklarý icin iyi bir þey deðil.
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uzun suredir bekledigimiz bir hisse
enerji krizi devam ettigi surece de burayi guvenli liman olarak goruyorum
þirketin döviz borç yükümlülüðü fazla olduðu için millet týrsýyor ??? bildiðim kadar ile satýþlarýda devlete döviz bazýnda yapýyor,
Yer Ýmleri