Originally Posted by
yarasa
Haklýsýnýz fiyat ayný kalýrsa bir anlamý yok. Ama bana natenin önünde büyük iþler ve fýrsatlar var gibi geliyor.
Þirket ilk halka arzýndan itibaren baktýðýmýzda, þu an en güçlü konumundadýr.Ve sanýrým gücünün farkýnda olarak, büyük bir azim, kararlýlýk ve kendine güvenle bu sunumu yaptýlar.
Böyle bir sunum bana göre laf olsun diye yapýlmaz. Ve bunu her þirkette yapamaz.
Þirket bu gün itibarýyle bir yerlere gelmiþtir.Ve þu an moladan çýkma zamanýdýr.
Naten grubun, bu sunumun istikametinde ve rehberliðinde çok daha büyük hedeflere ulaþmasý için herþey hazýrdýr.
Avrupaya gideceðiz dediler gittiler. Ve daha önce telaffuz edilen Amerikada sunumda hedef olarak özellikle belirtilmiþtir.
Burda ben þahsen þirketin çok kararlý olduðunu görüyorum. Bunlar benim þirket hakkýnda samimi düþüncelerimdir.
Fiyat konusuna dönersek, eðer ki düþündüklerimde yanýlmýyorsam, fiyatlarla ilgili de bir endiþem olmamasý gerekir.
Ama borsada fiyatlar ne zaman oluþur, gerçekten bende bilmiyorum, burada bir süre daha beklemek istiyorum.
Yer Ýmleri