Helal ikinize sadece izliyorum
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi þayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Helal ikinize sadece izliyorum
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi þayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Gunluk
Kardeþim ben hissemi 9.50 den sattým ve izliyorum dedim . Yani taktir ettim. Zoruna giden þeyi söyler misin. Bana ne senin pastandan derinlik ekraným var. Bu yazý tarzýna üzüldüm. Ben iltifat ettim. Siz yerdiniz. Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi þayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Yanlýþ anlaþýlma olmuþ sanýrým ortakGüvenme diye baþlayan yazý Katti nin imzasý.
Katti imza farklý anlaþýlýyorguvenme insanlarýn samimiyetine diyeFIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tadýmýz bozulmasýn. Herkes kendi kararý ile alým satým yapar. Güzel bir gün olur umarým FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri