Bende vermedim![]()
![]()
FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende vermedim![]()
![]()
Aynen öyle deðerli naten hissedarlarý malýmýzý asla bu komik ucuz fiyatlardan kaptýrmayalimm aman sakin önümüz çok açýk
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kere daha hayran oldum natene. Toplamak lazým buralardan da. Allah iyi bir yerden ayrýlmayý nasýp etsin. Elim satýþa gidemiyor. Duygusal da baðlanmamak lazým ama neyse çok söylenecek var. Maliyetimiz düþük allahtan
Kahramanbey hayýrlý olsun abim. Tekrar farklý bir þirkette buluþmak ümidiyle [emoji2321][emoji2321]FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence aþaðýdaki düþük maliyetli herkes buradan verdi.
Günaydýn arkadaþlar hayýrlý kazanclar. Güzel bir gün olmasý dileðiyle. - 2.-3 ler olaðan düþüþler. 12.40 ustu kalmaya devam ettikce sorun yok..
NATUREL YENÝLENEBÝLÝR ENERJÝ TÝCARET A.Þ.
NATEN
Ýmzalý GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanýmlarý
Gönderim Tarihi
21.11.2019 14:30:07
Bildirim Tipi
ÖDA
Yýl
-
Periyot
-
Özel Durum Açýklamasý (Genel)A+ A-
Özet Bilgi
Ýþ Bitirme Hakkýnda Özel Durum Açýklamasý Güncellemesi
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
01.11.2019
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimizin enerji müteahhitliði faaliyeti kapsamýnda, þubat 2019 tarihinde yapýmýna baþlanan toplam 8,98 MWp kurulu gücündeki güneþ enerji santrali yapým iþi tamamlanarak Osmangazi Elektrik Daðýtým A.Þ. (bölgenin daðýtým þirketi) tarafýndan ön kabulü yapýlmýþ ve 1 Kasým 2019 tarihinde KAP'na bildirimi yapýlmýþ idi.Bahsi geçen santralin Türkiye Elektrik Daðýtým A.Þ tarafýndan geçici kabulü yapýlmýþtýr. Santral devreye alýnmýþ ve elektrik üretimi baþlamýþtýr. Kamuoyuna ve yatýrýmcýlarýmýza saygýlarýmýzla duyururuz.
Yer Ýmleri