Coþmuþ burasý birdenMaþallah anlaþma, rakam olarak müthiþ. Ancak sn balýkadam ýn deðindiði sorularýn cevaplarý önemli.
Ýnþallah piyasanýn tepkisi alýnan iþin büyüklüðü kadar iyi olur. Hayýrlý olsun
Coþmuþ burasý birdenMaþallah anlaþma, rakam olarak müthiþ. Ancak sn balýkadam ýn deðindiði sorularýn cevaplarý önemli.
Ýnþallah piyasanýn tepkisi alýnan iþin büyüklüðü kadar iyi olur. Hayýrlý olsun
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Gün içinde çýtýrlýk-çerezlik 200 lotla alým-satým yaptým. Nasýl þaþkýn ve üzgünüm. Eðer satmamýþ olsaydým þimdi hayal kuruyor olurdum. 3.600 lirayla 3 tavaným kesin 5 tavan neden olmasýn diye ama iþte dediðim gibi küçük kazanca razý olduk ve salt hayal kuruyoruz. Aman kimse etkilenmesin ben anlamam bu iþlerden zaten.
Genel müdürü TV konuþmasýnda pandemi sonrasýnda bu iþlerin yogunlasacagini söylemiþdi bu nun kadar olmasa da böyle haberleri naten den daha çok duyariz yapýlan iþin çok cazip olduðunu 4 yýlda kendini amorti ediyor Muþ.
Venus V7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1-2 gün önce de yazmýþtým,kar dahi açýklayamayan ve doðru dürüst bir haberi bile olmayan fakat hergün tavan üstüne tavan yapan onlarca firma varken, 8.50 F/K oraný ve böyle bir dönemde üstelik Ýtalya'da aldýðý bu büyük montanlý iþ yanýnda birkaç hafta sonra %100'üne sahip olduðu Esenboða Elektrik halka arzýndan gelecek para ve Esenboða'nýn borsada iþlem görmeye baþlamasýyla Naten'e vereceði sinerji ile bu fiyatlar çok çok ucuz kalacaktýr.YTD
Bir yerden sonra kýsmet sn Underground, benim ilk maliyetim 7,1 olduðu ve þirkete de güvendiðim için çok, çok az bir kýsmýyla bir kaç defa alsat yaptým. Onun dýþýnda kýpýrdamadým. Nerden bileceksiniz böyle bi kap geleceðini? Dediðim gibi bir yerden sonrasý kýsmet artýk.
Naten faaliyet raporlarýnda,müteahhitlik hizmetlerinden ciddi gelirler beklediðini belirtmiþ,þirket yetkilileride hem yurtiçi ve hemde yurtdýþý olarak bu alanda iddialarýný dile getirmiþlerdi.Bu açýdan ihalenin alýnmasý normal ama yinede çok büyük sürpriz oldu bir seferde böyle büyük bir iþ almalarý.
Bu yýlki 4. ihale ve yurt dýþýnda bir ilk.Dikkati çeken nokta yurt içi ihalelerde 1 mw lýk tesis için 3.5 milyon tl lik bir tutar varken yurt dýþýnda bu tutar tam 2 katýna yaklaþýk 7 milyon tl ye çýkmýþ.Net kar marjý sanýrým yurt içi % 10 civarýnda ,yurt dýþý belki bir miktar bunun üzerine çýkabilir diye düþünüyorum.
Naten çok büyük ümid vaad eden bir þirketti.Bu ihale ile kendini iyice belli etti.
Fýrsat kaçtýðýný düþünenler üzülmesin saðlýk olsun ,borsada kazanýlmayan para olsun.Nasipse yine alýr yine kazanýrýz sadece rakamlar farklý olur.
Son bir not daha iþin halka açýlacak Esenboða üzerine alýnmasý ve bunun özellikle belirtilmesi yatýrýmcýlar için çok enteresan ve dikkat edilmesi gereken olumlu bir durum olarak görülüyor.
tavanda bekleyen 2,6 M
Yer Ýmleri