) yurt dýþýnda aldýðý ihale haberinden beri takipteyim bakalým nasip..
)
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
) yurt dýþýnda aldýðý ihale haberinden beri takipteyim bakalým nasip..
)
Eðer halka arzda iþtirak tavan tavan giderse naten de onunla paralel gider
Borsada fiyat yoktur , trend vardýr.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Aynen katýlýyorum geçmiþtede çok yaþadýk,artý þirketin finansman gideri ilk üç ayda 21milyon üzeri,finansman gideri olmamýþ olsa þu an için yýlda 110,120 milyon kar etme potansiyeline sahip,halka arzdan gelecek meblað,aldýðý yüklü iþler derken þirket için çokta pahalý diyecek bir durum yok aksine 1,yýl sonra farklý 2 yýl sonra çok farklý karlar edebilir çünkü enerji sektörleri çok hýzlý büyüyebilir,bunu destekleyen halka arz geliri ve almýþ olduðu baþta 45 milyon euroluk iþler varken þirket için acaba diye bir soru iþareti yok görünüyor.ytd.
Benim gibi gap var ahh bir gelse kapatmayada bizde alsak diyenler çok vardýr mutlakada züðürt tesellisi gibi bir þeybahsettiðiniz gibi gelseydi niyeti olsaydý cuma günü aþaðýlarda kapatýp pazartesi gapý kapatmayý düþünebilirdi, sanýyorum dökülenleri alýp ne olur ne olmaz piyasa düzelirse mal kaptýrmayalým diyerek yukarý kaçýrdýlar tahtayý öyle anlaþýlýyor,nasip artýk hayýrlýsý olsun inþallah,bana görede yolu uzun gibi biraz. ytd.
Geçen hafta hissedeki 5 günlük net para giriþi 807.159 lira.
kaynak : https://borsapivot.com/gunluk-para-g...20&hisse=NATEN
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Cuma kapanýþý elimizde naten olmadan nasýl haftayý kapattýk kendime kýzýyorum)) bugün denize gittim koca gün hep alimda naten di
) elimde bir tane yok..
Nasip yarýn artý açýp yükseleceðini düþünüyorm fýrsat verirse nasiplenebiliriz
Yer Ýmleri