yine yapýkredi çekmiþ kýlýcýný gelene geçene sallýyor.![]()
yine yapýkredi çekmiþ kýlýcýný gelene geçene sallýyor.![]()
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Kelin meðlemi olsa kendi kafasýna sürer.
Biz iþimize bakalým arkadaþlar olumsuz fikri olan arkadaþlara da saygý duymak lazým.. Tahta orada satan satar alan alýr.. Henuz açýk tahta taban olmadý...sürece inananlar kalacak inanmayanlar gýdecek.. Gidenin yolu açýk olsun.. Ben hikayeye bakarým burada da þuan bir hikaye var..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Endeks yükseliþe geçti. þayet endekste 120 bin kýrýlýrsa gol olur![]()
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Doche elindeki malýn 688.000 lotunu yapý krediye virmanlamýþ. Vay gidi býyýklýlar vayyyy
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Kelin meðlemi olsa kendi kafasýna sürer.
Bütün analistlerin mutabýk olduklarý ortak bir konu var.
Borsa'da önü açýk gördükleri sektörler Yazýlým, Biliþim ve Enerji.
Günlük düþüþler çýkýþlar olabilir ama uzun vadede bu hisseler deðerli
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yapýkredý nýn hareketlerinin incelenmesi lazým, pýyasa bozuculuðu bu olsa gerek.. Ne alýyor ne satýyor fýyatýyla oynuyor senedýn..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Ben lafa bakarým laf mý diye birde söyleyene bakarým söyleyen adam mý diye... Burada kimseyi itham etmem kimseyi eleþtirmem.Yatirim tavsiyesi yapmadan fikrimi yazarým. Altinada"en doðru karar kendi kararýnýzdir"diye imzamý atarým. Kimseyle cebellesmem ortaya konuþur kenara çekilirim. Haaa üzerine alýnan istediði kadar gicunabilir. Okur geçerim. Cevap verme gereði bile duymam. Üzerine alýnan istediði kadar yazýp çizebilir. Konuyu burada kapatýr arkama bile bakmadan yoluma giderim. Herkese saðlýk ve bol kazanç dilerim.
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri