Esenboða'nýn halka arz iþlemi 2020 Aðustos ortasý veya sonu gibi tamamlanýr diye düþünüyorum.YTD
Esenboða'nýn halka arz iþlemi 2020 Aðustos ortasý veya sonu gibi tamamlanýr diye düþünüyorum.YTD
Yok hocam sadece yarýsýný (15 bin lotunu)satim zararýna tabi geri kalan yarýsý ike sat al yaparak maliyet düþürmeye çalýþýyorum ancak çok kýsa alana sýkýþtý. Bu hisse hariç elimdeki diðer (maktk, kalkýnma, tukas,) pek umudum yok. Maktk da biraz kardayim. Satýp esenboða arzýnda katýlacaðým. Umarým talep ettiðim lotu verirler. YTD saðlýk ve bol kazanç POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kural ihlali yapmýþým iki gündür yasakliydim.
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek iyice saçmaladý. Nedir bu kadar temkinli fiyatlama ? çok anlamsýz !!
oysa endeks 120 bine gidiyor
kimsenin bu fiyatlardan malýný vermeye niyeti yok, anla iþte spek kardeþ
Son düzenleme : karayel09; 16-07-2020 saat: 12:48.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
YF ve Credit ikilisi yine iþ baþýnda![]()
Yazdýklarým sadece þahsi düþüncelerimdir ve kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Bunlardan yola çýkarak alým-satým yapan zarara uðrayabilir.
Tamamen soygun,talan yeri olmuþ borsa.Utanmasalar,kanun-nizam olmasa kafamýza silah dayayýp silah zoruyla hisslerimizi alýr bu ******** spekler.Hep kendileri kazansýn,ky kuruþ kazanmasýn,mantýk bu...
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://youtu.be/rxwRRlk1pvg .Videonun sonlarýna doðru naten teknik deðerlendirmesi. ytd.
Bu videoda yorumcu gerçekten çok güzel açýklamýþ. Yorum doðrusu müthiþ.
Elinde bu hisseyi bulunduran veya almayý satmayý düþünenlerin mutlaka izlemesi gerekir
https://youtu.be/rxwRRlk1pvg
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri