Italya daki sözleþmesi imzalanan proje 45 milyon euro luk bir proje. Santralýn inþasýna baþlanýp tamamlanmasý hem þirkete hemde ülkemize çok özel bir prestij kazandýrýr diye düþünüyorum
Italya daki sözleþmesi imzalanan proje 45 milyon euro luk bir proje. Santralýn inþasýna baþlanýp tamamlanmasý hem þirkete hemde ülkemize çok özel bir prestij kazandýrýr diye düþünüyorum
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
- Toplam kurulu güç 44.07 MWp
- 01.01.2020 - 31.03.2020 tarihleri arasýnda toplam 11.548.801,78 kWh elektrik üretilmiþ. 13.3 USD/cent üzerinden 1.535.990$ hasýlat elde edilmesi gerekirken, faaliyet raporunda 31.03.2020 itibariyle 18.513.983 TL' lik üretim yapýldýðý belirtiliyor. Ya sehven yapýlmýþ bir hata var, yada belirtilmeyen birkaç santral daha var ki ordan da gelir elde ediyorlar.
- Müteahhitlik hizmetlerine güvenmediðimden deðil, sebebi faaliyet raporlarýnda belirttikleri ifade. Ekte bu ifade yer alýyor. Özet olarak, 31.12.2020 tarihi, lisanssýz elektrik üretimine tabi GES santrallerinin son devreye alnma tarihi oluyor. Bu tarihten sonra destek mekanizmasý kalkacak olup, fiyat pazarlýk usulüne göre belirlenecek. Yine faaliyet raporlarýnda belirttikleri üzere, Konya Karapýnar YEKA GES ihalesinde fiyat 6.99 USD/cent kWh olarak belirlenmiþ.
Özetle, benim ifade etmeye çalýþtýðým þey, 818.400.000 TL bir piyasa deðeri var. PD/DD oraný 3.73 ve hala bedava diyenler var. O zaman 1.01 PD/DD deðerine sahip AKSEN bedava deðil, sudan ucuz. Hikayesi varmý? Evet var, primde yapar. Fakat hisseye aþýk olmayýn, parayý kazandýðýnýz da realizasyon yapmayý unutmayýn.
Madde 6 -(1) 18.5.2005 tarihinden 31.12.2015 tarihine kadar iþletmeye girmiþ veya
girecek YEK Destekleme Mekanizmasýna tabi üretim lisansý sahipleri için, bu Kanuna ekli I sayýlý
Cetvelde yer alan fiyatlar, on yýl süre ile uygulanmaktadýr. 5.12.2013 tarihli 28842 sayýlý Resmi
Gazetede yayýmlanan, 18.11.2013 tarihinde alýnan Bakanlar Kurulu kararýna göre YEK Destekleme
Mekanizmasýna tabi üretim santrallerinin son iþletmeye giriþ tarihleri 31.12.2015’ten 31.12.2020 tarihine
uzatýlmýþtýr.
Ben aþýðým bu hisseye kardeþim.. girmeyin aramýza
bugün hareketli geçeceðe benziyo, kap'a haber düþecek gibi sanki sanki![]()
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
Avrupa borsalarý artý açýldý bugün.. bizim endekste birazdan uyanýr ayak uydurmaya baþlar
maþallah diyelim güzel alýmlar oldu
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Gedik götürüyor bakalým kalýcý olacak mý?
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Durup dururken ne Oldu böyle daha arza var, mal toplayacaktýk..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
þu tradeler bir kesilse gidecek ama izin vermiyorlar![]()
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri