Hergün bir kap var)
SM-G930F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Esenboða halka arzýndan gelecek parayý sanýrým yine natene baðlý bir þirketin sermaye artýrýmýnda kullanacak. Ben öyle algýladým. YTD
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya ne kadar sabýrsýz bir milletiz ne yani bügün tavan olsa mutlu mu olacaktýnýz neden ?? yarýn gaplý açýp siz malý çakacaktýnýz yüzde 5 kazanacaktýnýz demi bizim tahtacýda maldý zaten boyle düþünürseniz borsada kazansanýz bile aslýnda kaybedersiniz kapayýn ekraný bakmayýn neye zar attýðýnýz farkýnda deðilsiniz çok deðerlenecek öyle boyle deðil hemde çok
Ben þahsen bugünkü harekete hiç üzülmedin, adim gibi de emindim yüksek açýp salacaðýný... ona raðmen hiç ellemedin býraktým belki yarýnda harketli olabilir ama al sat yapmaya hiç gerek yok, su akar yolunu bulur
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu akþamki Margün haberini yurtdýþý iþlerinde onu büyütüp birkaç büyük iþ baðlantýsý daha yapýp , sonrasýnda yabancý bir ortak alma düþüncesi diye yorumladým.Ben bu þirkete sonu benzemesin ama bu dönemin potansiyel Çukurova Elektiriði gözüyle bakýyorum.YTD
Margun e yüzde yüz sahip ve sermayesi 18 den sonra nakdi olarak(bedelli) 40 milyona çýkacak. Bu bedelliye naten katýlacak. Para var ki katýlýyor.. Esenboða dan sonra halka arz için sanýrým sýrada bu þirket var. Ben sabretmeye karar verdim. Eðer ömrümüz yeterse en çok iki yýl sonra nerelerde oluruz acaba. Ha bu ara ilk defa bu þirkette uzuncu olmaya karar verdim. Asla YTD
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri