Ben düþtükçe alýyorum, halka arzý görelým... Azar azar, kademeli acelemiz yok...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Sosyal medyadaki gaz verenlere bakarak yatýrým yapýlmaz. Þirketin mali durumu, kapasitesi, gelecekteki yatýrýmlarý incelenir. Herkes kendi aklý ve hissiyatýna güvenerek hareket etmeli. Baþkalarýnýn aklý ile hareket eden zarar edebilir
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
Sayýn cnnc bu benim þirkete olan þahsi güvenim. Kimseyi baglamaz ve yatýrým tavsiyesi olamaz. Güvenmeyenin bu hissede iþi ne. Öyle degil mi. Ama borsa bu sonuçta. Elbette temkinli olmak gerekir
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
fade gýda bugün halka arz olmuþ spk ya baþvuru sürecini bilen varmý.spk onayý kaç ayda çýkmýþ acaba?
Fade gýda 167 adet vermiþ kiþi baþý) esenboða da 10 adet düþer herhalde,þurda herkes birbirine soruyor da esenboða ne zaman halka arz olur diye,1 kiþi de çýkýp metro yatýrýmý arayýp,"ya bu þirket ne zaman halka arz olacak" diye sormuyor,bazý bilgiler 1 telefon kadar uzaðýmýzda oysa...
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn bulut_n ; sizin tecrübe ve öngörülerinize vede sirketin potansiyelini göz önüne getirdiðinizde halka arz sürecinden öncemi sürecekler yoksa esenboða halka arz dan sonra mý hareketlenir..ufak bi yorumlasanýz saygýlar SM-A307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-5 gördüðümüz bir günde endekse rapmen + kapattýk. Buna da þükür
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yer Ýmleri