Esenboðanýn sermaye 64 e çýkarýlacak ana hissedar naten 33 te kalacak,sizce fazla kalýrmý bence kalmaz sanýrým yakýnda natende böyle bir karar alabilir. ytd.
sn tablet
kardeþimiz esenboðanýn ne zaman halka arz olacaðýný sormuþ,bu soruyu alýntýlayýp halka arzdan gelecek paranýn tamamýnýn esenboðanýn kasasýnda kalacaðý bilgisini 2 defa paylaþmanýzý tuhaf karþýlýyorum,çünkü küçücük de olsa naten için negatif bir durum,ha evet sað cep sol cep olayý konusunda haklýsýnýz,ama ne bilim adam ne sormuþ siz ne cevap vermiþsiniz,sizi kendi yatýrýmýnýz konusunda saðduyulu olmaya davet ediyorum...
Esenboðanýn ne zaman arz olacaðý konusuna gelince,ben yaklaþýk 20 gün önce metro yatýrýmý arayýp yetkili birisiyle görüþtüm,o zaman görüþtüðüm kiþi 2 ayý bulur demiþti...
YTD...
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=stone_angel;4646068]Þimdi sn tablet............................
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderild .................................................. .................
Bizim toplumumuz uzun yazýlarý okumayý sevmez
O nedenle yazýnýz okunsun istiyorsanýz
Birincisi kýsa kýsa yazacaksýn ikincisi çok sýkýþýk yazmayacaksýn
Yoksa vatandaþ baþlar okumaya ama bitirmez
Buradaki tartýþmada bence anlamsýz
Bence iki tarafýnda haklý yönleri var
O nedenle tatlýya baðlayýn tartýþmayý derim
Tabi bence
Hisseye güvenimiz, beklentimiz bir yana ancak borsada genel olarak ciddi bir satýþ baskýsý var ve bu satýþ baskýsý bugünde devam edeceðe benziyor arkadaþlar. Ýnþallah endeks 90 binlere gerilemez. Bütün hisselerdeki bu düþüþ spekülatif olamaz. Piyasalarda bir þeyler kötü gidiyor. Dilerim büyük zararlarla karþýlaþmayýz.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yabancý çýkýþlarý dün biraz fazla oldu. Bugün yeniden toparlanak gibi
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
Yer Ýmleri