Originally Posted by
ELSABR
Ben ne anlatýlmak istendiðini çok anlayamadým ..

Anlaþýlmayacak birþey yok. Bu hisseden ne bir AKSAE, ne de bir ZOREN çýkar. O yüzden F/K deðerlerine bakýp hedefi yukarda tutmak akla yatmýyor. Kýsaca, para kazandýn mý, istasyonda inmeyi becermelisin.
Bir anýmýda aktarayým, yorumu sizlere býrakayým.
Sene 2000 ler, elimde IPMAT var, hisse yukarý yönlü. Birkaç kere vurkaç yaptým, 3450 gördü, 3050 TL civarýna çekildi. 2900-3050 aralýðýndan tekrar mallanýyorum. Hisse.net' ten çevre çok olduðu için arayan soran çok. Birgün Burdur' lu bir arkadaþ telefon etti. Hasbihalden sonra lafý IPMAT' a getirdi. Dedim, ne var senin elinde? Bende þu kadar, bir arkadaþým daha var, onda da þu kadar var dedi. Bir hesap ettim, üçümüzün elinde 120.000 LOT mal var. Bu ne lan dedim, üç tane çulsuzuz, elimizdeki mala bak! Bizim gibi 10 kiþi daha olsa, spekülatörün elindeki malý biz almýþýz resmen dedim. Keþke demez olaydým, ertesi gün bir taban yemeye baþladý, seri taban. Tam hatýrlamýyorum ama, 8-10 tane taban yedi. Ben en son 2380 TL den mallarý boþaltmýþtým ki hisse 500 TL ye gitmiþti. Ýþin özü, herkesin haberdar olduðu tahta prim yapmýþsa, uzak durun. Uzun vadeli hamal olma þansýnýz yüksektir.
Ekin biçe biçe deste olur, borsacý çarpýla çarpýla usta olur
Burada yer alan görüþ ve öneriler kiþisel fikirlerimi içeriyor olup yatýrým tavsiyesine girmez. Bu uyarýyý dikkate almanýzý rica ederim.
Yer Ýmleri