Heyecan verici geliþmeler baþladý... (Üstteki yazýdan yaklaþýk 8 saat sonra)
Naten grupla ilgili( margünde dahil) olarak, bu forumlarda yazdýðým bütün yazýlarý , bu günleri göreceðimizi tahmin ederek ve inanarak yazdým.
Yazdýklarým hiç bir zaman hayal deðildi veya bazý arkadaþlarýn düþündüðü ve dediði gibi sahte yazýlar hiç deðildi.Her zaman þirkete ve yönetimine inandýðýmý belirttim.Hepsi samimiyetle inanarak yazýlmýþtý.Sadece görünen köy kýlavuz istemiyordu.Yazdýklarýmýzýn bir kýsmý gerçekleþti .Diðerleride inþallah zaman içinde gerçekleþecek.
Bu þirketle ilgili þüpheler ve ithamlar her zaman vardý .Ýtalya iþlerinin yalan olabileceði bile zannedildi.(Tabiiki yatýrýmcýlarda sorgulamakta haklýdýr.)
Bu gün bakýyoruz Ýtalya'da, a dan z ye anahtar teslimi iþler , döviz bazýnda alýnmaya baþladý.Bu, þirketin yurt dýþýnda iþ yapma kabiliyetini kanýtladýðýný göstermektedir.Burda þu da rahatlýkla söylenebilir,bundan sonra þirketin yurt dýþý müþterileride olacaktýr.
Bir diðer husus þirketlerin ayný iþleri yapmasýyla ilgilidir.Ýþlerin zamanla paylaþýlacaðý olasýlýk dahilindedir.Sondan bir önceki iþ naten üzerine alýnmýþtýr.
Pasta o kadar büyüktür ki, 3 þirketede yeter ve artar.
Burda biraz daha ileri bir tahminde bulunarak þunu söylemek istiyorum,þirketlerde farklý iþler olabileceði gibi farklý ortaklýklarda yaþanabilecektir. Tabiiki bu konular þirketin takdirindedir.
Bir diðer endiþe konusu, þirket karlarýnýn deðerleme karlarý olduðudur.Benim düþüncem ise daha önce belirttiðim gibi ,zamanla bilançolarda gerçek ve yüksek nakit karlarla karþýlaþacaðýmýzdýr.
Bu gün gelinen noktada þirket ,100 mn luk geri alým yapacaktýr. Gerekçesi ise ''Þirketimizin Borsa Ýstanbul'da iþlem gören paylarýnýn fiyatýnýn þirketimiz faaliyetlerinin gerçek performansýný yansýtmamasý '' dýr.
Evet fazla söze gerek yok .Durum budur.
Bundan sonra, her an yeni bir sürpriz yada sürpriz olmayan ama heyecan verici geliþmeler bizi bekliyor olacaktýr.
----------------------------------------------------------------------------------
Yazýlarým , bu forumdaki hisseleri, diðer yatýrýmcýlarla karþýlýklý görüþlerle inceleyerek, fikir alýþ veriþinde bulunmak amacýyladýr.
Bu sebeple, buradaki yazýlar al sat önerisi olmayýp, bu amaçla alýnýp kullanýlmamalýdýr.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri