Naten..Esen..Magen.. Okeye 4 cü araniyor...yakinda Zortgen ide halka arz ederler bizim gibi kekler varken...adamlar ikiz yataðý açmiþlar üçüzlerden birine girip birinden çikiyorlar...ahahahhahaha
Naten..Esen..Magen.. Okeye 4 cü araniyor...yakinda Zortgen ide halka arz ederler bizim gibi kekler varken...adamlar ikiz yataðý açmiþlar üçüzlerden birine girip birinden çikiyorlar...ahahahhahaha
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldýðýn hisse düþerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sýðýr aleyhisselam
Naten..Esen..Magen.. Okeye 4 cü araniyor...yakinda Zortgen ide halka arz ederler bizim gibi kekler varken...adamlar ikiz yataðý açmiþlar üçüzlerden birine girip birinden çikiyorlar...ahah
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldýðýn hisse düþerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sýðýr aleyhisselam
Tabiki ucuz,tabiki bilançolarina ve mali çarpanlarina bakip yatirim yapmiþsýnýz..haklisiniz..benim itirazim birbirine anlamsýzca iç içe geçmiþ biri birinin ayni 3 hisseden elde edilen haksýz halka arz gelirlerine...ve yatirimcilari salak ve saðmal inek yerine koyan þirket sahiplerine...
Grafiklerine bakmadým kardeþlerinin eðer kötü performans gösterdiyse yazýk olmuþ ben hissede yeniyim naten de ucuz hisse ve teknik iyi yönde hissede sýkýntý yok gerçi bugün borsanýn gerisinde kaldý fakat þans vermek gerekir diye düþünüyorum.Naten bebek hisse deðildir döneminin efsane hissesidir. Belki de fýrsat oldu bende iyi seviyelerden maliyet yaptýðýmý düþünüyorum.
Yusuf Þenel Sirket sahibinin kap bildirimi 03/10/2022 - 03/10/2022 tarihinde NATUREL YENÝLENEBÝLÝR ENERJÝ TÝCARET A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 88,30 - 89,20 TL fiyat aralýðýndan
36.638 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca
gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte NATUREL YENÝLENEBÝLÝR ENERJÝ TÝCARET A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 03/10/2022
tarihi itibariyle %70,203 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda
paylaþým için çok teþekkürler sn Bay Tomi, bu harika.bir haber, zira patron 89 tl den dahi alýcý oluyorsa bizede.sabretmek.düþer
Yer Ýmleri