Senin göz aðrýnda B. ýle baþlayan senet fiatlarýný hak ediyor ama kafamdan geçen hedef fiat hayal , hayýrlýsý olsun..
Senin göz aðrýnda B. ýle baþlayan senet fiatlarýný hak ediyor ama kafamdan geçen hedef fiat hayal , hayýrlýsý olsun..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
445 bin lot pozitif kapattýk,
Yukarýda linki atmamým sebebi Güneþ Elektrik Sistemlerinden elk elde edilen akým ve gerilim DC dýr, bu DC gerilim transformatör ceviricilerle AC Alternatif Akým a çevrilerek AC olarak þebekeye verilip Yeka kapsamýnda anlaþtýðý ucret uzerinden satis yaparlar.
Elektrikli Araba Bataryalarý ise DC ile çalýþýr DC ile þarj olur ayný bizim Cep tel bataryalarý gibi Adaptorler sayesinde Ac þebekenin Ac Volt DC volt veya Akýma çevrilerek Telefon bataryasý þarj olur sistem ayný bu þekilde çalýþýr..
Ýlerde Bu elektrikli Araba Þarj istasyon veya dolum için Þebeke veya Elektrik Ýdaresinden normal ucretli AC elektriðe ihtiyaç duymadan bu paneller sayesinde üretilen DC gerilimi uygun aletlerle Araba sahipleri Arabalarýný þarj edip gerekirse Elektrik serbest fiyatýndan otomobil sahiplerine belli bir fiat karsiligi satýp parada da kazanabilceklerdir.Benzin Ýstasyonu gibi düþünürsek istasyon benzini ve motorini satýn alýp kar la satiyorken , Elektrik Þarj Ýstasyon sahipleri bu paneller sayesinde Elektrik üretip Elektrik satis yapýp para kazanabilceklerdir.Gunes panellerinin DC akým ve ya Gerilim üretmeleri çok avantajjjjj...
Sn Foton foruma girdiðimde tesadüf sizi otkar forumunda paylaþým yaptýðýnýzý gördüm en baþtan belirtiyim çok iyi temel analiz yapýyorsunuz. Otkar hissesi PD/DD 7,84 Sektör PD/DD 8,67 pahalý hisse deðil otokar hissesi fakat ucuz hisse denemez fakat temel analizde sadece ucuz yada ederinde diye hisse alýnýp satýlmaz o da ayrý konu sizi etkileyen ne oldu Otkar hissesinde temel açýdan.
Ayrýca Sn Foton ben atýlmýþtým forumdan 3 yýl cezalý kaldým forum yönetimine teþekkürler affettikleri için. Otkar hissesinde Sn kartopu paylaþým yapýyor eski hissemle uzun dönem ortaktýk o dönemde atýlmýþtým forumdan çok iyi takas takibi yapar. Yazmak zorundayým dürüst olmak para kazanmaktan daha deðerlidir Sn Foton.
katýlýyorum dürüstlük sýrtýmýzdaki elbisemiz ondan taviz vermek olmaz, rakamlar ne ise onu yazarým. Otokar almam barýndýrdýðý potansiyel , gerek askeri gerekse sivil de ürettiði otobus midibus ve kamyon gibi çok çeþitli ürün yelpazesine sahip oluþudur. bu tür ödenmiþ sermayesi düþük fakat kar marjý potansiyeli yüksek hisselerde alýnmasý mümkün iyi bir ihale hisseyi çok pozitif etkiler,
bu sebeple 4 yýldýr otokar taþýyorum. umarým bir gün iyi bir ihale alýr...![]()
Yer Ýmleri