https://resmim.net/cdn/2022/10/29/QBBd3.png
1-2 Gün daha düzeltmeye devam etme ihtimali var.
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Naturel Enerji Yönetim Kurulu Baþkaný Yusuf Þenel Yonetim Kurulu Baþkaný olduðu diðer sirketler ;
Hermes Uluslararasý Tic. Ve Loj. A.Þ. Yön.Krl.Bþk - Paragon Elektrik Üretim A.Þ. Yön.Krl.Bþk - Naturel Healthcare Medikal A.Þ., Yön. Krl. Bþk. - Naten Madencilik A.Þ. Yön.Krl.Bþk -
Bosphorus Uluslararasý Tic. Ve Loj. A.Þ., Yön.Krl.Bþk. -
Naturel Ýleri Savunma Sistemleri A.Þ., Yön.Krl.Bþk. -
Naturel City Ýnþaat Tic. A.Þ., Yön.Krl.Bþk. - Naturel Holding A.Þ., Yön.Krl.Bþk. -
We Data Biliþim San. Ve Tic.A.Þ., Yön.Krl.Bþk. -Sustain-Tech Giriþim Sermayesi Yatýrým Ort.A.Þ.Yön.Krl.Bþk.
Yükseliþ trendinde olduðu için 115 civarlarý diptir bence Naten de eðer düþüþ devam ederse he yükseliþe devam ederse kýsa vade de 150 üzeri kalýcýlýk mantýklýdýr bence.
Naten hissesi büyük hareketine baþladý umarým kuruþ hesabý yapanlarýn hepsi hisseden dökülür izlemeye devam.
119,20 den takviye yaparým...Y.T.D
Ýyi kapattý seansý Naten izlemeye devam.
Ben düþüncelerimi yazdým net olsun kýsa vade tahminim aralýk ayý civarlarý Naten 150 üzeri kalýcýlýk saðlamýþ olur diye düþünüyorum bu yazým dursun burada kesinlikle gaz verme yok düþüncemi yazdým. Eðer daha üst seviyeler olursa spekülatörü tebrik ederim daha önce tavan yaþadýðýmýzda tebrik ettiðim gibi. Eðer Naten büyük hareketteyse aralýk ayýndan önce 150 üzeri kalýcýlýk saðlamýþ olur sonuçta piyasa izlemeye devam. Son olarak Naten seviyorum seni.
Yer Ýmleri