Originally Posted by
Bay Tomi
Benim de bu tahta için teorim ve ya hissiyatim destek direnç usd bazlý ben 1996 dan beri hisse alýr satarým bu iþlerden anlamýyorum ama hani diyolarya burda Matruska Þirketleri patron halka arz etti birbirinin kopya þirketleri diyolar ya bir örnek var elimizde Margün hisse senedi bu sirket 8 TL fiyattan halka arz edildi uzun zaman orda durdu milleti býktýrdý. Ben dün internet sitesinde dolanýrken 2021 yýlýnda sirket sahibi Margun den 2021 yýlýnda 2Milyon 200 bin lot hisse aldýðý haberini gördüm yaklaþýk fiat 8.50 TL þimdi ben diyorimki hisse nin gideceði ve dinleyeceðim yerler 8 TL katlarý olucak sekilde , 8 TL, 16 TL, 24 TL, 32 TL 40 TL 48 TL .....enflasyon , borsa yükseliþi, güzel kar ve kap haberleri ile gidebileceði seviyeler olacaktýr ...
Burda Naturelde ise Hisse alimi iki kademe oldu 60 TL ve 80 TL yakýn alýþ tarihleri onun için 60 TL nin katlarýmý yoksa 80 TL nin katlari olabilecek bir iki ay içinde belli olur bu da benim bu tahtalar için içimden geçen teoremlerdir olur olmaz kýsmet, yatýrým tavsiyesi deðildir..
Tahta icin hala bu teorimlerim devam ediyor 60 rakaminin bir katini gectik , simdi sira 80 rakaminin kati olucak sekilde gidip oralarda tahtaci biraz cay , kahve , vs istirahat rahatca edebilir , o istasyon veya durakta ne kadar duracagina tahtaci karar verir , tahtaci icin bana gore 8 TL Ve 80 TL baslangic olarak milat takvimin basladigi rakamlar sade bir teorem dir , yatirim tavsiyesi deildir...
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Yer Ýmleri