Bu adamýn elinin ayarý yok yine ceza kestirmekmi istiyor anlamadým bir kaç gün daha sabretseydin be adam bu ataklarý 2023 de bekliyoduk 2022 de deil , yatýrým tavsiyesi deildir...
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Elimde var. Çok yazmayý sevmiyorum. Uyuya kalmýþýz tavan olmuþ þükür. Son durum bu.
SM-G780G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Takasta mal toplu istese soluksuz 400 TL üzeri kalýcýlýk saðlar Naten spekülatörü ve küçük yatýrýmcý yok denecek kadar az var.Çok boktan hisselerin twitter da takas paylaþýmý yapýlýyor fakat günlerdir Naten de twitter da takas paylaþýmý yapan yok beklentisi en düþük hisselerin baþýnda geliyor Naten ilginç olan da bu zaten.
Sayýn Anadolu Alp pek fazla yorum yaptýracak bir haber Kap göndermedi ne dedik Yýlbaþýndan beri hisse geri alimi oldu sonra Holdinge gitti paylar sonra kapasite artýþ baþvurularý oldu sonra bazý borsa yorumcularý bu para nerden bulunacak diye sordu fakat birileri hiç bir þeyi takmadan satan varsa ben alýrým diyor benim malým deðerli diyor ben hisse satmam hisse alirim diyor tepeden millete mal çakmam diyor nateni olanýn matemi olmaz diyor daha ne desin büyük yatýrýmcý yatýrým tavsiyesi deildir....
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Yer Ýmleri