Yaptýðý primi geri verdi tekrardan baþa döndü.
Yaptýðý primi geri verdi tekrardan baþa döndü.
Esenboða Elektrik Üretim A.Þ.'nin (Þirket) sahip olduðu Þirket sermayesinin %1,4625 'ine tekabül gelen 935.978 TL nominal deðerli paylar, 1 TL nominal deðerli pay için 81,00 TL fiyatla Alýcý Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Þ.'ne Kurumumuz aracýlýðýyla (Alýcý/Satýcý Üye) toptan alýþ satýþ iþlemleri kapsamýnda satýlacaktýr.
Satýlacak toplamda 935.978 TL nominal deðerli paylar halihazýrda "Borsa'da iþlem gören niteliktedir".
Bir aydýr yatirm fonlarýnýn satýþlarý karþýlandý açýða satýþ ve kredinin daha ilk gün tabanýný yedik magen de de fonlarýn satýþlarý olabilir dedim ama bu nün yukarýdaki haber Esenboða hisse geri alim yapiyor bize postaliyor , Esenboða kendi gelirleri olan þirket yüzde 1,4 payýný ben ne yapayým zaten yüzde 75 i bende 81 Milyon benim kasamdan niye çýksýn benim param olsa kendi hissemi alirim bahane Esenboða dan bu paylarý neden Naturel Holding Almiyor hayýr bana sordunmu yatýrýmcýya bunla ilgili Yönetim Kurulu Kararý varmi yok bakkal dükkanými burasý kafasýna göre iþ yapiliyor , yatýrým tavsiyesi deildir....
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Esenboða Elektrik Üretim A.Þ.'nin (Þirket) sahip olduðu Þirket sermayesinin %1,4625 'ine tekabül gelen 935.978 TL nominal deðerli paylar, 1 TL nominal deðerli pay için 81,00 TL fiyatla Alýcý Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Þ.'ne Kurumumuz aracýlýðýyla (Alýcý/Satýcý Üye) toptan alýþ satýþ iþlemleri kapsamýnda satýlacaktýr.
Bu satýþýn bir manâsý olmalý.Esenboða'nýn geri aldýðý hisseleri natene satmasý bu gün natene tabaný getirdi. Bundan sonra da muhtemelen geri alýmlarý satacaktýr. Bunun muhtemel bir sebebi , bu günkü bir önceki yazýmda belirttiðim gibi bir kýsým esen ya da magen hisse karþýlýðý bir ortaklýk veya ilerde dahada deðerlenecek hisseleri patronun þimdiden geri almasýdýr.
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Patron piyasadaki hisseleri uhdesinde toplamaya devam ediyor.Naten geri alýmlarýnýda satýn almýþtý.Bunlarýda alma ihtimali var.
Info Yatirim 114 000 lotla satisda bir numara info Yatirim fonu mu idi acaba fonlarýn satýþlarý biterse 10 dk da yukari doðru silip supururler Yatirim tavsiyesi deildir
Normali yarýn tepki yükseliþi yaþamasýdýr fakat Naten huyunu bilenler bilir genelde düþüþe baþladýðýnda 4 yada 5 günden tepki vermeden düþüþ yaþayamaya devam etmesidir.Umarým bu seferde aynýsý olmaz.
Yer Ýmleri