Naten hissesinde düzeltme pistir ilk tavaný yaþadýðýmda 1 hafta düzeltme düþüþ yaþamýþtý.Böyle pis huyu varyarýn için bir þey diyemem þuan kötü kapatmýþ seansý sabýr gerekir.Diðer huyu gün boyu ölü taklidi yapar son 15 dakika da tavan olur.
Naten hissesinde düzeltme pistir ilk tavaný yaþadýðýmda 1 hafta düzeltme düþüþ yaþamýþtý.Böyle pis huyu varyarýn için bir þey diyemem þuan kötü kapatmýþ seansý sabýr gerekir.Diðer huyu gün boyu ölü taklidi yapar son 15 dakika da tavan olur.
Bugün temettü günü rallisine devam ediyor daha ne olsun.
atlayan atladý
134,40 122 hadi bakalým.....
Benim maliyetim sýfýr zaten Naten de birinci öncelik bedelsiz sermaye artýrýmý olmasý buda spk onayýna baðlý neyse bunlar ufak ayrýntýlar.Önemli olan Naten patronun dürüst insan olmasýdýr eylül ayýndan beri hissedeyim patron ile ilgili bir olumsuzluk yaþanmadý ayrýca hisse zirvesi 220 civarlarýndan düþüþ yaþadý tüm hisselerde yaþandý düþüþ yukarýndan sat aþaðýdan lot sayýsýný arttýr ben yapamam profesyonel deðilim duygu ön plana çýkýyor o yüzden yapamýyorum bam bam yeni zirveler bekliyorum lakin teknikçiler büyük harekette olamazlar kar satýþý yaptýklarý için o da ayrý konu sonunda portföy yaptým rahatým artýk psikoloji çok farklý anlatamam yaþanýr seviyorum Naten seni nokta.![]()
Sadece ben varým forumda ziyaretçi bile yok.Benim için para önemli deðil Naten de maliyetim sýfýr zaten kaldým hissede.Birinci öncelik bedelsiz sermaye artýrýmýnýn gerçekleþmesi ve lot sayýmýn artmasýdýr.Efsane Naten uyuyor.
Boþuna efsane Naten yazmadým yaþayan bilir.
Bankalarla hareket ediyor Naten çok tuhaf durum yeni farkýna vardým.Ýyi bayramlar.Ýyi durum aslýnda bankalar ralliye baþladýðýnda Naten de büyük hareketine baþlayacaktýr kesinlik yok sadece tahmin.ayrýca çok sert hissedir tüm gün uyur son 15 dakika da tavan olur yaþadýklarýmý yazýyorum.
Son düzenleme : anadolulu alp; 21-04-2023 saat: 01:11.
Düþen borsada yeþil kapatmasý iyidir Naten.Testere piyasasý devam ediyor
Yer Ýmleri