Naten de grafik ve temel iyi durumda kýsmette varsa iyi para kazandýrabilir ytd.
Eski aþkým 4 tavan yaþamýþtým![]()
Naten de grafik ve temel iyi durumda kýsmette varsa iyi para kazandýrabilir ytd.
Eski aþkým 4 tavan yaþamýþtým![]()
Naten hissesin de herkes zararda enflasyonda trade edenlerde zararda lakin XU100 9,779 civarlarý doldur boþalt yapýyorlar..Sýranýn yan tahtalara geldiðini düþünüyorum...en büyük dayaðý yan tahtalar enerji hisseleri yediðini düþünüyorum eðer döngüde deðiþim olursa iyi para kazandýrabilir naten hissesi ytd.
%3 prim den neredeyse seansý kýrmýzý kapatacaktý..bu kadar malý birileri alýyorsa naten bu seviyeler de durmaz zaten hisse enflasyona yenilmiþ durumda geçen sene ekim ayý zirvesi 86,86 ytd.
Naten güçlü kapatmýþ seansý..düzeltme bittiyse yarýnda yükseliþ devam edebilir..Zaten yükseliþ trendinde xu100 ile alakasý yok ytd.Spekülatör göreyim seni çok dayak yedin yüksek enflasyonda çok geride kaldýnzirvemiz 86,86
Borsada vergi yok. xu100 seansý iyi kapatmasýna sebep oldu.Naten de tahminim silkeme yapýyorlar bir koparsa soluksuz 3 haneler de kalýcýlýk saðlayabilir..kýsmet diyelim ytd.
Silkeleme silkeleme bu nedir yahu aðýrlýðým azaldý þimdilik kalanlarla yola devam ytd.
Sen yükseliþ yaþa da benim aðýrlýðým azalsýn bebeðimartýk 60 civarlarýnda kalýcýlýk saðlarsa iyi olur 3 defa 60 civarlarýndan düþüþ yaþamýþtý ytd.
Yer Ýmleri